Reproducere umana asistata

Intrebare:

- Am si eu o mare problema, nu pot sa raman insarcinata. V-as ruga din suflet daca ati putea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac. Am avut o sarcina extrauterina si mi-au scos un ovar si o trompa. Mi-a ramas o trompa dar este infundata, mi-au facut la spital o laparoscopie si nu se poate desfunda. Ce solutii imi dati? Cam cat ar costa o fertilizare in vitro?

Raspuns:

Am avut o sarcina extrauterina si mi-au scos un ovar si o trompa. Mi-a ramas o trompa dar este infundata, mi-au facut la spital o laparoscopie si nu se poate desfunda. Ce solutii imi dati? Cam cat ar costa o fertilizare in vitro?
 

Asa cum probabil ati banuit, ori ati fost informata, solutia ar putea fi reprezentata de o modalitate de reproducere umana asistata.

reproducere_umana_analize

Ramane dar sa va adresati unei clinici specializate in infertilitatea de cuplu, ramanand sa va informeze asupra costurilor functie de conduita adoptata in cazul dumneavoastra. Multa sanatate!

Dr. Ciprian Pop-Began
- Obstetrica ginecologie -Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu


Detalii specialist

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reproducere umana asistata

Dr. Ciprian Pop-Began

Medic ginecolog

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Calculeaza perioada fertila

Data ultimei menstruatii:

Durata ciclului menstrual:

zile

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul