8 aplicatii gratuite pentru fertilitate

/ / Modificat: 2018-02-01
8 aplicatii gratuite pentru fertilitate

Aplicatiile de fertilitate iti sunt de ajutor pentru ca iti arata zilele din cursul lunii, in care esti fertila, astfel incat sa stii cand poti ramane gravida.

Odata ce ai ales aplicatia care ti se pare cea mai potrivita pentru tine, nu trebuie decat sa o instalezi pe telefonul mobil. Exista mai multe aplicatii gratuite din care poti alege!

Top 8 aplicatii gratuite pentru fertilitate

Iata care sunt cele mai populare aplicatii gratuite pentru fertilitate, disponibile atat pe Android, cat si pe iOS: 

1. Period Tracker Clue: Period & Ovulation Tracker

O aplicatie care poate fi instalata atat pe telefoanele care folosesc sistemul de operare iOS, cat si pe cele care utilizeaza sistemul de operare Android este Clue Period Tracker. Aplicatia te ajuta sa tii evidenta ciclului menstrual, dar este potrivita si pentru femeile care vor sa stie cand se afla in perioada de ovulatie.

clue-period-tracker

2. Glow

O alta aplicatie gratuita, utila pentru femeile care vor sa isi monitorizeze menstruatia cu ajutorul tehnologiei este Glow. Aplicatia se remarca si prin alte functii, caci o poti folosi ca sa iti aduca aminte ca este momentul sa iei un anumit medicament, incluzand aici si pilulele contraceptive, in cazul in care nu doresti sa ramai insarcinata.

glow-aplicatie.

3. Kindara

O astfel de aplicatie care te ajuta sa afli perioada fertila este si Kindara. In plus, aplicatia monitorizeaza temperatura bazala. Aplicatia Kindara ofera si un termometru wireless care masoara temperatura bazala, ajutand la o mai buna precizie. Este gratuita atat pentru Android, cat si pentru iOS.

kindara-aplicatie

4. Period Tracker

Conceputa pentru a veni in ajutorul femeilor care vor sa stie care este perioada fertila este si aplicatia Period Tracker.

Aplicatia iti ofera si posibilitatea sa tii un jurnal, in care sa treci date pe care le consideri importante, referitoare la menstruatie. In functie de ceea ce ai notat, aplicatia chiar iti poate face si recomandarea de a merge la un consult la cabinetul ginecologic.

Period-Tracker

5. Fertility Friend

Femeile care vor sa stie cat mai precis care este perioada fertila, pentru ca isi doresc sa ramana insarcinate au un aliat si in aplicatia Fertility Friend, una dintre cele mai vechi de acest tip.

Aplicatia te ajuta sa identifici rapid perioada in care te afli la ovulatie, dar vine si cu alte beneficii: te ajuta sa recunosti semnele pe care corpul ti le transmite atunci cand te afli la ovulatie, perioada in care ai cele mai multe sanse sa concepi un copil.

fertility-friend

6. Natural Cycles

Aceasta aplicatie este utila nu numai femeilor care isi doresc sa ramana insarcinate, ci si celor care vor sa evite o sarcina. Natural Cycles are o precizie de 99,5% atunci cand iti ofera informatii despre perioada fertila din luna.

natural-cycles

7. Conceivable

In cazul in care vrei sa iti cresti sansele de a ramane gravida poti folosi si aplicatia Conceivable. Se bazeaza pe masurarea temeperaturii bazale. In plus, aplicatia este conceputa si sa le ajute pe femei sa identifice eventuale probleme de fertilitate.

conceivable

8. Dot Fertility & Period Tracker

O alta aplicatie pe care o poti instala pe telefonul mobil inteligent, care sa te avertizeze atunci cand te afli in cele mai fertile zile din luna este Dot. Totodata, aplicatia iti spune si cand ai cele mai mici sanse sa concepi un copil.

dot-period-tracker

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concepere copil Ovulatie Fertilitate femei

Articole recomandate

Citeste si despre