Adoptia este o solutie pentru mine?
 

Adoptia este ceva definitiv si nu este cea mai buna optiune pentru orice familie.

 
In cautarea raspunsului la intrebarea "Este adoptia potrivita pentru mine?" la fel de importanta este explorarea unei alte intrebari "Sunt potrivit pentru adoptie?".

Adoptia este un proces permanent care necesita implicare si devotament total din partea tuturor celor implicati. Este extrem de important ca adoptia sa aiba loc din motivele potrivite.

Daca adoptia are loc ca modalitate de salvare a unei casnicii, pentru a lasa un urmas, pentru ca toti prietenii si apropiatii au copii sau din cauza presiunii exercitate de anumite persoane (precum parintii), atunci s-ar putea sa nu fie totusi momentul potrivit.


Oricine are in plan efectuarea unei adoptii trebuie de asemenea sa fie pregatit pentru a face fata schimbarilor in plan financiar, in stilul de viata si oricaror schimbari necesare pentru adaptarea la viata de parinte.

Inainte de a lua decizia de a adopta parintele trebuie sa fie foarte sigur ca va putea oferi copilului afectiunea si atentia de care are nevoie si pe care le merita.

In final, adoptia poate fi cea mai rasplatitoare experienta a vietii.

Gabriela Hotareanu

R

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Calculeaza perioada fertila

Data ultimei menstruatii:

Durata ciclului menstrual:

zile

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul