Distractie pentru copii: ghid de parcuri acvatice!

/ / Modificat: 2016-08-04
Distractie pentru copii: ghid de parcuri acvatice!

Chiar daca devine iritanta uneori, arsita estivala ne indeamna sa parasim confortul locuintelor racorite de aerul conditionat. Asadar, fie binevenit si slavit tandemul alcatuit din caldura zilelor de vara si furnicarul rasunand de chiote de bucurie al parcurilor acvatice, cu zecile lor de tentatii.

Pentru ca e vremea ca tu si micutul tau sa va distrati, evadand din torida jungla de asfalt a orasului, ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, o prezentare a unor parcuri acvatice, unde vei uita de grijile cotidiene iar apa va va dezmierda cu racoarea ei, oferindu-ti totodata prilejul de a petrece timp de calitate in familie, alaturi de copiii tai.

Divertiland

- Locatie: Strada Divertismentului, nr. 1, Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 13, 077040, Chiajna, Ilfov, Romania, tel.021 9446

- Contact: www.divertiland.ro

Dupa o indelungata asteptare, in ceea ce priveste deschiderea in capitala a unui parc acvatic care se ridica la standarde internationale, Divertiland a compensat cu succes asteptarile potentialilor clienti, prin multitudinea serviciilor oferite si calitatea acestora.

Pentru a ajunge in parc, bucurestenii trebuie sa se indrepte spre iesirea din oras catre autostrada Bucuresti-Pitesti, microbuze si autocare speciale fiind disponibile in perioada estivala intre statia de Metrou Pacii si Parcul Acvatic Divertiland.

Parcul este impartit pe zone in functie de scopul fiecarei atractii cu:

Los Petitos - zona pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani cu tobogane si piscine speciale, pe marimea acestora;

Los Turbos - zona de tobogane pentru adulti;

La Insula - centrul Parcului unde se gaseste si fortareata Ploii, una dintre cele mai populare atractii din intregul parc, dar si foisoare private cu cate 6 locuri pentru cei ce doresc sa se bucure de intimitate chiar in mijlocul distractiei;

La Plaja - singura piscina cu valuri din Bucuresti;

La Insula - refugiul amplasat in centrul parcului, perfect pentru tine si micutul tau.

In interiorul parcului sunt deschise si o serie de fast food-uri si restaurante, pentru momentele cand foamea ii indeamna pe turisti sa ia o pauza de la distractie.

Tarife: adultii platesc 40 de lei in cursul saptamanii si 65 in weekend; studentii, elevii si copiii peste 10 ani: 30 de lei si, respectiv, 50 de lei; copiii 3-10 ani: 25 de lei indiferent de zi, iar copiii sub trei ani intra gratuit. Puteti lua si bunicii, pentru ca seniorii platesc 30 de lei indiferent de zi. Pentru a va putea pune la adapost bunurile personale, exista si posibilitatea inchirierii unui dulap, pentru suma de 10 lei.

Orar: parcul este deschis intre orele 10:00-20:00, de luni pana duminica, iar toboganele functioneaza intre orele 11:00-18:00, de luni pana duminica.

Aqua Magic, Mamaia

- Locatie: B-dul Mamaia, nr. 334, Statiunea Mamaia, jud. Constanta, tel.0241.831.183 / 0241.831.176

- Contact: www.aqua-magic.ro

Parcul acvatic de la intrarea in Mamaia este dotat cu 11 tobogane, turnuri de apa, un rau pentru navigare pe colaci, atractii speciale pentru copii, jacuzzi - fiecare gaseste cate ceva de facut.

Alte servicii: doua terase unde poti servi masa, doua baruri - din care unul este acvatic, un magazin cu articole de plaja, un magazin cu jucarii, un serviciu foto ca sa ramai cu o amintire din parc, servicii de masaj.

Tarife: in iulie si august, adultii platesc 70 de lei pe zi, iar copiii sub 1,50 m platesc 30 de lei pe zi; in septembrie, tariful pentru adulti scade la 40 de lei, iar pentru copii la 20 de lei. De asemenea, poti achizitiona unul din biletele Family sau poti intra in parc dupa ora 15:00, cand adultii platesc doar 35 de lei (in aceasta perioada), iar copiii – 15 lei.

Orar: parcul este deschis zilnic intre orele 09:00-19:00.

Eforie Aqua Park

- Locatie: Aleea Belona, nr. 16, Statiunea Eforie Nord, jud. Constanta, tel.0735.355.786

- Contact: www.eforie-aquapark.ro

Zonele parcului acvatic sunt:

Zona de adrenalina, dotata cu tobogane:

- Black Hole - viteza extrema prin tunele inchise, cu multe viraje si surprize;

- Tobogan Kamikaze - coborare vijelioasa, care iti aduce adrenalina la maxim;

- Tobogan Rapid River - simularea unui curs rapid de apa, la bordul unui colac;

- Tobogan Toboga - tobogan serpuit care te provoaca la o curajoasa intrecere cu apa;

- Tobogan Multipista - locul potrivit pentru intrecerile cu prietenii.

Piscina pentru copii:

Tobogane, centru de activitati si piscina generoasa de 0.6m adancime.

Piscina pentru adulti:

Relaxare, balaceala, distractie activa prin diverse programe: aerobic, aqua zumba si multe altele.

Zona de servicii:

Restaurante, cofetarii, baruri, masaj, tatuaje, suveniruri, zona vip.

Tarife: in perioada 18 iunie - 15 iulie, adultii platesc 35 de lei pe zi, iar copiii sub 1,50 m platesc 25 de lei pe zi; in perioada 15 iulie - 15 august, adultii platesc 45 de lei pe zi, iar copiii sub 1,50 m platesc 35 de lei pe zi, iar in perioada 15 august - 15 septembrie, adultii platesc 35 de lei pe zi, iar copiii sub 1,50 m platesc 25 de lei pe zi.

Orar: parcul este deschis zilnic intre orele 09:00-19:00.

Aqua Park President

- Locatie: Baile Felix, tel. 0259.318.381, mobil 0727.228.294

- Contact: www.aquapark-felix.ro.

Acest parc acvatic va pune la dispozitie renumita apa termala din Statiunea Baile Felix, prin intermendiul a 13 piscine interioare, cinci exterioare, un tobogan exterior si unul interior, bazin cu valuri, o zona de agrement pentru copii si o grota mediteraneana.

Servicii: pentru o deplina relaxare, parcul acvatic este dotat o sauna turceasca, una finlandeza, o baie turceasca, un centru de masaj si o zona de relaxare; de asemenea, exista jocuri de interior si exterior: biliard, snooker, bowling, tenis de masa, darts, hochei pe gheata, mini-fotbal, sala de squash; Hotelul este prevazut cu restaurant, terasa si parcare.

Tarife: adultii platesc 50 de lei pentru toata ziua, 30 de lei pentru cinci ore sau 25 de lei pentru trei ore; copiii pana la 14 ani platesc 20 de lei pentru toata ziua, 15 lei pentru cinci ore si 12 lei pentru trei ore; copiii pana la trei ani intra gratuit.

De asemenea, exista posibilitatea de achizitionare a unui abonament sau de reduceri pentru intrarile de grup. Clientii hotelului beneficiaza si ei de tarife preferentiale. Jocurile de bowling, darts si tenis de masa se platesc.

Orar: parcul este deschis de duminica pana joi intre orele 09:00-21:00, iar de vineri si sambata intre orele 09:00-22:00.

Tu la ce parc de distractii te-ai relaxat vara aceasta? Asteptam sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pe aceeasi tema:

Vacanta cu cortul impreuna cu copiii: sfaturi si recomandari

Cursurile de vara, echilibrul intre joaca si invatare

Destinatii potrivite pentru vacanta in familie

Activitati pentru sezonul cald pe care copilul tau le va iubi!

Vacanta de vara: idei si sfaturi privind petrecerea timpului liber in sezonul cald

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parc acvatic Distractie copii Aventura copii Activitati vacanta vara copii

Articole recomandate

Citeste si despre