Fetita de 11 ani, in stare grava dupa ce s-a inecat la un parc acvatic din Otopeni. A fost resuscitata si transportata la spital

/ / Modificat: 2023-07-17
Fetita de 11 ani, in stare grava dupa ce s-a inecat la un parc acvatic din Otopeni. A fost resuscitata si transportata la spital

O fetita de 11 ani s-a inecat, duminica, intr-un parc acvatic din Otopeni. Micuta a fost resuscitata chiar la marginea piscinei si transportata la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Ilfov.

„La data de 16 iulie a.c., in jurul orei 15:30, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul ca, la un parc acvatic din Otopeni, o persoana s-ar fi inecat.

La fata locului s-au deplasat imediat politistii din Otopeni, pentru efectuarea activitatilor din competenta. Acestia au identificat persoana respectiva, care intre timp a fost scoasa pe marginea piscinei.

De asemenea, la fata locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, iar ulterior a transportat persoana in cauza la un spital din Bucuresti.

Politistii din Otopeni efectueaza activitati specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situatiei de fapt si de drept si luarea masurilor legale care se impun”, a anuntat IPJ Ilfov.

Incidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 15:30. Potrivit Antena3.ro, fata s-a inecat intr-o piscina din parcul acvatic WaterPark Otopeni. Politistii vor sa afle daca micuta a fost lasata nesupravegheata in apa si daca respectiva locatie avea salvamar.

  • Surse: 

- digi24.ro/stiri/actualitate/social/o-fetita-de-11-ani-care-s-a-inecat-la-un-parc-acvatic-din-otopeni-a-fost-resuscitata-si-transportata-la-spital-2428287
- antena3.ro/actualitate/locale/fetita-11-ani-stare-grava-inecat-piscina-parc-acvatic-otopeni-680426.html

  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Inec copii Parc acvatic

Articole recomandate

Citeste si despre