Little London Summer School 2014

/ / Modificat: 2014-06-12
Little London Summer School 2014

Little London Summer School

Little London Summer School este un format distractiv, special creat pentru vacanta de vara astfel incat sa ne asiguram ca participantii (copii de la 2 la 12 ani, romani si de alte nationalitati) invata lucruri noi si se distreaza pe tot parcursul acestui program de 360 de grade, destinat unei dezvoltari complete atat pe plan fizic, cat si cognitiv si social.

Conceptul scolii de vara este unul dinamic, organic, echilibrat, diferentiat, personalizat si reprezinta un mix a 3 elemente de baza: Sport, Arta si Joaca Structurata.

Copiii participa la o suita de activitati: inot, tenis, pictura, dans, calarie, modelaj, fiind motivati sa se implice in diferite proiecte in functie de temele  saptamanale:  activitatile cu care un copil isi poate individualiza orarul si iesirile in afara scolii care hranesc curiozitatea si nevoia de a experimenta (muzee, ferme, iesiri la padure, etc).

In fiecare an, aducem activitati noi. Acum trei ani, am inceput un program de gimnastica in apa (Aqua Gym), acum doi ani, am dezvoltat un program mai complex de exercitii in apa numit Rainbow Work-out, acum un an, ne-am gandit la ore de calarie, pe care anul acesta le-am inclus deja in oferta. Anul acesta este anul stilurilor de dans, al constructiei si arhitecturii.

Little London - Scoala de vara in straie noi

Din 30 iunie, Gradinita Little London da startul scolii de vara. Timp de opt saptamani, copiii vor trai vara la maxim, intr-un stil dinamic si educativ intr-o locatie complet renovata si redecorata.

Noul concept al Scolii de vara Little London a reprezentat o investitie de aprox 15.000 de euro care se regaseste in programe, decoratiuni, dotari, traininguri pentru profesori, instrumentar didactic.

Little_London_Summer_School

Ti-am trezit curiozitatea? Excelent. Pentru ca la Gradinita Little London, vara incepe pe 28 iunie cu o mega petrecere pentru copii si parinti. "Intre orele 10.00-12.00, pe 28 iunie, avem Ziua deschisa a Scolii de vara – regandita acum cu sezlonguri, culoare, cocktailuri, relaxare si multa, multa distractie pentru prietenii Little London. Parintii se vor relaxa pe sezlonguri, la umbra, alaturi de un cocktail cu umbreluta sau de un Frappé rece in timp ce copiii vor sari pe tobogan direct in piscina, vor alerga in iarba sau se vor bucura de o inghetata delicioasa. Si asta pentru a arata ca invatarea nu exclude distractia si relaxarea, ba chiar se bazeaza pe ele!", spune Fabiola Hosu, Directoare Gradinitei Little Lodon.

Daca nu stiai, ei bine afla ca „directiile unui program de Scoala de vara sunt diferite si au un specific aparte fata de cele ale activitatii curente caracteristice unei institutii de invatamant”, aduga Fabiola Hosu. Structura educationala este diferita, elaborarea bugetara este gandita altfel, resursele umane si materiale sunt re-modelate in functie de noul design educational ale unui astfel de program. Scoala de Vara se axeaza pe trei coordonate: sport, arte si invatare prin joc. Astfel, cei mici vor lua parte la cursuri de inot, de calarie sau de tenis. Vor picta, vor desena si vor cunoaste lumea inconjuratoare prin intermediul jocului. 

Little London Summer School este un format educational foarte amuzant , special creat pentru vacanta de vara, unde copiii de la 2 la 12 ani, (romani si de alte nationalitatii) traiesc noi exeperiente de viata si invata lucruri diferite si innovative. Scoala de vara este un program de 360 de grade, destinat unei dezvoltari complete atat pe plan fizic, cat si cognitiv si social.

Noutati ale scolii de Vara 2014

Scoala de vara Little London Pipera 2014 poate fi descrisa prin cateva cuvinte cheie:

Cursuri de dans pentru copii pentru a familiariza copii cu diferite stiluri

Cursuri de constructie si arhitectura

Calarie

Inot

Toate aceste activitati sunt incluse in programul educational.

Scoala de vara va cuprinde in programa sa numeroase alte activitati, dat fiind ca programul educational se construieste de la elemente de baza impreuna cu copiii si in functie de nevoile lor, putand fi personalizat cu ore individuale, dezvoltand talente si incurajand pasiuni.

Scoala de vara Little London Pipera se organizeaza pe grupe de varsta, denumite echipaje de vacanta (the Noisy Crew, the Messy Crew, the Wild Crew, the Creative Crew, the Quick & Bright Crew), care vor desfasura activitati tematice si provocari creative in gradina, la locurile de joaca special amenajate, in corturi, laboratoare, arii ale misterelor, zone “messy”, biblioteca sau cinemateca.

De ce sa iti inscrii copilul la scoala de Vara Little London Pipera

Clasele multifunctionale, biblioteca, ariile “messy”, conceptul de “clasa in aer liber” cu nisip, apa, modelaj, cei 4.000 de metri patrati de spatiu verde, “laboratoarele” de arta outdoor, sala de sport, terenul de tenis, piscina incalzita, toate acestea sunt lucruri cu care un copil la Little London Pipera se intalneste zi de zi.

scoala_vara_little

Profesorii scolii de vara sunt vorbitori fluenti de engleza, deschisi, motivati, creativi si dedicati profesiei lor.

Programul de scoala de vara Little London Pipera nu ofera numai informatii, concepte si activitati legate de temele saptamanale, ci si dezvoltarea unor aptitudini si atitudini.

Feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale scolii de vara

Scoala de vara Little London Pipera are participanti nu numai din cadrul gradinitei si scolii sale, dar si din gradinitele si scolile internationale din jur, participanti ce revin an dupa an, ulterior aducandu-si prietenii, fratii si surorile mai mici, nu numai la scoala de vara, ci si la alte evenimente Little London Pipera.

De ce Scoala de vara

Little London Summer School este un format distractiv, special creat pentru vacanta de vara astfel incat sa ne asiguram ca participantii (copii de la 2 la 12 ani, romani si de alte nationalitati) se simt bine si se distreaza cat timp sunt la noi, dar si ca au beneficii in ceea ce priveste dezvoltarea lor pe plan fizic, mental si social.

Spatii si servicii Scoala de vara

Sediul Scolii de Vara este locatia gradinitei din Pipera, foarte generoasa atat ca spatiu (4000 mp) cat si ca facilitati; ea are avantajul de a se situa departe de drumurile principale, pe o strada ferita, linistita si curata.

Tie cum iti suna? Afla mai multe detalii pe http://littlelondonpipera.ro/scoala-de-vara/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoli de vara Programe scoli de vara Scoala de vara 2014

Articole recomandate

Citeste si despre