Tu ce stii despre Septilin?

/ / Modificat: 2013-10-05
Tu ce stii despre Septilin?

Imunitatea - innascuta si formata

Sistemul imunitar, mecanismul nostru de aparare, ne protejeaza fata de factorii externi nocivi si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Pe langa imunitatea innascuta, exista insa si imunitatea pe care ne-o formam pe parcursul vietii.

O imunitate scazuta duce la o vulnerabilitate sporita a corpului nostru in fata factorilor de risc, organismul fiind predispus frecvent infectiilor cronice, virozelor respiratorii, racelii sau gripei. Sistemul imunitar dobandit se antreneaza printr-un stil de viata sanatos si echilibrat, grija acordata alimentatiei, exercitii fizice zilnice, dar si cu ajutorul unor produse ce au rol de scut pentru organismul nostru si al copiilor nostri.

Cine recomanda Septilin?

Aliatul de nadejde recomandat de medici si specialisti, precum si de parinti, pentru a preveni cu succes si a trata eficient primele simptome ale acestor afectiuni, este Septilin de la Himalaya. Septilin creste imunitatea organismului si reduce riscul contactarii gripei si altor viroze respiratorii.

Septilin de la Himalaya - scutul tau si al copilului tau impotriva afectiunilor de sezon!

Datorita proprietatilor antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare si imunostimulatoare, Septilin ajuta si la combaterea afectiunilor respiratorii, putand fi folosit chiar in fazele acute. Septilin atinge toate obiectivele unei terapii eficiente – il putem folosi ca tratament inca de la debutul bolii, singur sau alaturi de simptomatice si chiar de antibiotice, rezultand o recuperare mai rapida, iar efectuarea curei de 3-6 luni scade simtitor riscul aparitiei recidivelor. In caz de alergii (mai ales rinita alergica si astm bronsic), folosirea produsului in cure de minim 6 luni duce la scaderea frecventei si intensitatii episoadelor alergice. Este recomandat, de asemenea, persoanelor cu stari de imunodeficienta de diverse cauze, inclusiv induse medicamentos (post-chimioterapie).

Suplimentul alimentar este destinat copiilor (de la varsta de 6 luni) - sub forma de sirop si adultilor - sub forma de tablete, avand un rol important in cresterea capacitatii organismului de aparare. Pentru copii, Septilin sirop are un gust placut, ajutand la formarea sistemului imunitar intr-un mod puternic si echilibrat. Este recomandat ca un sprijin real pe care trebuie sa il oferi copilului tau pentru a beneficia de o protectie de incredere. Siropul Septilin ajuta la formarea sistemului imunitar al celor mici si ii protejeaza in momentul in care devin expusi colectivitatilor - gradinita sau scoala, in parcuri sau medii noi, in perioada toamna-iarna sau atunci cand gripa si raceala sunt mai frecvente.

Septilin - Ingrediente active naturale

Ca plante de baza, Septilin contine Guggul sau Balsamodendron mukul - un arbust cu proprietati antiinflamatoare semnificative, Tinospora cordifolia, cu rol de a creste productia de imunoglobuline, extract apos de Tinospora cordifolia, cunoscut si sub numele de "chinina indiana", utilizat in starile febrile datorita proprietatilor antipiretice. De asemenea, contine Emblica officinalis, un antioxidant puternic, cu  proprietati antivirale, antibacteriene si antifungice. Fructele de Emblica officinalis au printre cele mai inalte concentratii de vitamina C dintre toate plantele si alimentele.

Protejati organismul vostru si al copiilor cu Septilin, un aliat de nadejde in prevenirea si lupta impotriva virozelor respiratorii, iar sezonul rece va deveni o perioada a bunei-dispozitii, fara teama de raceala si gripa!

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum vanduta in farmacii, plafare, magazine de profil si pe magazinul online al Prisum International, www.hboutique.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre