Pregatiti-va pentru Rock The Mouse la Mickey’s Music Festival, un spectacol Disney Live! de mari proportii

/ / Modificat: 2015-02-16
Pregatiti-va pentru Rock The Mouse la Mickey’s Music Festival, un spectacol Disney Live! de mari proportii

Mickey’s Music Festival va fi pentru multi copii prima experienta a unui spectacol Disney si o oportunitate de a se distra, dansa, aplauda si a simti ritmul muzicii intr-o atmosfera prietenoasa si calduroasa alaturi de familie. 

Noua productie Disney Live! - Mickey’s Music Festival aduce pe scena dansuri pline de viata in ritmuri energice, costume stralucitoare, lumini spectaculoase si peste 25 de staruri Disney printre care si cel mai iubit personaj…Mickey Mouse! Evenimentul produs de Feld Entertainment si organizat de Amphitrion, invita publicul din Romania la Sala Palatului, intre 22 si 26 aprilie 2015.

Mickey&Minnie

O singura melodie poate emotiona milioane de oameni din intreaga lume, iar Disney a fost promotorul acestui concept, transformand muzica in ingredientul esential al povestilor sale.

Stan Beard, directorul muzical al spectacolului, cu o vasta experienta alaturi de nume celebre de la Bob Hope si Barry Manilow pana la Barbra Streisand si Frank Sinatra, a reusit sa imbine in Mickey’s Music Festival exuberanta rock n’ roll-ului si a jazz-ului cu stilul clasic al melodiilor Disney. "Muzica este o mare forta care uneste’’ a declarant Kenneth Feld, producatorul show-ului. "Indiferent de genul muzical pe care il asculti, acesta te poate face fericit, te poate face sa dansezi sau sa traiesti amintiri de neuitat.

Disney a tinut cont intotdeauna de aceste lucruri si cred ca tocmai de aceea, chiar si peste ani, continuam sa cantam alaturi de Mickey si prietenii sai".

"Disney are atat de multe melodii extraordinare, iar in concertul Disney Live! Mickey’s Music Festival acestea primesc o fata noua, moderna si contemporana, melodiile clasice fiind remixate in ritmuri de rock, pop, jazz, hip hop, country, reggae si multe altele, ramanand in acelasi timp usor de recunoscut de catre parinti si copii", a mentionat producatorul Alana Feld.

Pregatiti-va pentru "Rock the Mouse" la Mickey’s Music Festival, timp de 5 zile, la Sala Palatului. Reprezentatiile vor avea loc intre 22 si 26 aprilie 2015, dupa cum urmeaza: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sambata (25 aprilie) ora 11:00; duminica (26 aprilie) ora 11:00.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu sau online, pe www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 75 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre