Participa la alcatuirea celui mai mare album foto cu copii realizat vreodata pe Facebook!

/ / Modificat: 2011-11-07
Participa la alcatuirea celui mai mare album foto cu copii realizat vreodata pe Facebook!

logo_cord_blood_center

Cord Blood Center - prima banca de celule stem din Romania - a lansat de curand o provocare pentru toti parintii: sa participe la alcatuirea albumului cu cei mai frumosi copii de pe Facebook."Este vorba de un concurs care se deruleaza in perioada 1-30 septembrie. Regulile sunt simple: parintii trebuie sa inscrie in concurs o poza a copilasului lor, a carui varsta nu trebuie sa depaseasca 5 ani si au sansa sa castige un aparat foto profesional, cu care sa imortalizeze pe viitor toate momentele fericite petrecute alaturi de familie" a declarat Adina Scaringi, director marketing Cord Blood Center.

Concursul se adreseaza fanilor Cord Blood Center de pe Facebook, procedura de inscriere solicitand pe langa incarcarea unei poze cu copilul si cateva date precum nume, prenume, e-mail si localitate. Informatiile se pot obtine pe pagina de facebook a companiei.


Castigatorul va fi anuntat pe 30 septembrie, ora 12:00, pe pagina de Facebook a concursului si va putea fi vizualizat si pe site-ul CBC."Premierea castigatorului se va realiza in functie de numarul maxim de voturi primite de fotografie, pe platforma online de concurs", a mai adaugat Adina Scaringi. Aparatul foto profesional nu este singurul premiu,  fotografiile primilor 10 clasati urmand sa fie utilizate pe materialele de promovare oficiale ale companiei Cord Blood Center.

concurs_cord_blood_facebook

Provocarea Cord Blood Center a fost foarte bine primita de catre multi parinti, dovada fiind atat numarul mare de copii inscrisi in concurs cat si traficul pe care l-a generat aceasta intiativa pe pagina de Facebook a competitiei.

In numai o saptamana au fost inscrise in concurs 660 de fotografii, iar vizualizarile postarilor au crescut cu 301%. De precizat ca, dintre utilizatori, 77% sunt femei, iar 33% barbati, cei mai multi cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani. Alaturi de cele cateva mii de persoane din Romania care au primit provocarea s-au numarat si 220 persoane din Italia, 124 din Spania, 87 din Marea Britanie, 57 din Germania si 50 din SUA.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Celule stem Recoltare celule stem Sanatate copii

Articole recomandate

Citeste si despre