Lansare de carte: Sarcina si bebelusul, ghidul complet al viitoarelor mamici

/ / Modificat: 2012-03-22
Lansare de carte: Sarcina si bebelusul, ghidul complet al viitoarelor mamici

Lucrarea "Sarcina si bebelusul" este un ghid practic, modern si extrem de util, care ajuta viitoarele mamici sa traiasca linistite perioada de sarcina si sa se pregateasca pentru cresterea bebelusului.

Cartea contine de la sfaturi utile despre dieta, mentinerea formei si ingrijirea prenatala pana la indrumari pentru ingrijirea copilului dupa nastere.

"A avea grija de un nou-nascut, in special pentru mamele care incearca acest lucru pentru prima oara, este o experienta dificila. Dar ingrijirea unui bebelus nu trebuie sa va sperie. Ingrijirea unui nou-nascut implica intelegerea corecta a indatoririlor mamei si realizarea unei educatii adecvate pe timpul sarcinii", declara Constantin Olaru, autorul cartii.

Pentru a veni in sprijinul oricarui proaspat parinte, structura ghidului a fost conceputa in functie de etapele de dezvoltare a copilului:

  • In partea intai – "Sarcina" - sunt descrise, schimbarile prin care trece corpul mamei, precum si cele mai importante reguli pe care trebuie sa le urmeze viitoarea mamica;

  • In partea a doua – "Bebelusul" - sunt prezentate foarte multe informatii practice – printre care si instructiuni pas-cu-pas – referitoare la hranirea, imbaierea, si multe alte amanunte legate de ingrijirea bebelusului.

Cartea poate fi comandata online de pe magazinul virtual al editurii My Ebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Bebelus Ingrijire bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre