In luna ianuarie, marile aventuri continua la Megamax!

/ / Modificat: 2013-01-11
In luna ianuarie, marile aventuri continua la Megamax!

Magi-natia

Din 4 ianuarie, zilnic

Tony Jones este un altfel de adolescent care in urma unui accident neasteptat se trezeste in lumea magilor mistici de acum 3000 de ani. Magii traiesc in Moonland. in aceasta lume, Tony isi face doi prieteni, la niste antrenamente speciale, in persoana unor magi extrem de abili. Adolescentul se alatura misiunii lor de a-l opri pe maleficul Agram, care vrea sa preia controlul asupra lumii magilor. Fiecare mag are cate o creatura proprie. Acestea traiesc in Dreamstone si le pot fi de mare folos magilor, in caz de necaz. Fortele raului pot fi invinse numai printr-o alianta a creaturilor si a magilor. Creaturile din Dreamstone vor contribui la salvarea Moonland. in timpul aventurilor palpitante, protagonistii filmului vor descoperi si cateva secrete despre ei insisi!

Wolverine si X-men

Din 4 ianuarie, zilnic

Dupa ce in vila are loc o explozie comandata telepatic, profesorul Charles Xavier si Jean Grey dispar, iar echipa X-men are dificultati. Un an mai tarziu un detasament special incepe sa-i aresteze pe mutanti, in timp ce Wolverine si Bestia incearca sa reuneasca echipa X-men. Membrii vechi se alatura acesteia, dar Rogue intra in echipa adversa. Vila X este reconstruita din averea lui Angel. in acest timp, fortele raului lucreaza si ele, ametitul Xavier este pazit in siguranta de catre Magneto. La auzirea vestilor, Cyclops se intoarce si el si cu totii pornesc sa-l salveze pe profesor. Lupta este scurta, iar Magneto le permite sa-l ia pe Xavier inapoi la vila X. Profesorul ii contacteaza telepatic in viitor pe cei din X-men si il informeaza pe Wolverine, ca el va trebui sa conduca echipa in lupta pentru salvarea Pamantului, pentru a-i impiedica pe dusmani sa stapaneasca lumea.

Code Lyoko

Din 10 ianuarie, zilnic

Code_Lyoko

Planeta noastra, Pamantul si universul Lyoko, un univers paralel cu al nostru, sunt expusi pericolului nimicirii iminente. Locatie: liceul Kadic Junior. Protagonisti: 5 elevi speciali. O fabrica abandonata langa scoala care este poarta unei lumi virtuale. Lupta. Darzenie. Batalie, totul intr-o alta dimensiune contra celui mai mare inamic, Xana.

Lego Ninjago

Din 11 ianuarie, zilnic

Lego_Ninjago

Lord Garmadon porneste intr-o misiune importanta. Trebuie sa adune cele patru arme de aur, Spinjitzu, pentru a putea deveni stapanul lumii. Oare va fi cineva capabil sa reziste raului si sa salveze lumea?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desene animate copii

Articole recomandate

Citeste si despre