Clubul lui Mickey Mouse, un nou sezon de distractie cu numere

/ / Modificat: 2010-02-15
Clubul lui Mickey Mouse, un nou sezon de distractie cu numere





 

Serialul de succes pentru prescolari de la Playhouse Disney, "Clubul lui Mickey Mouse", revine cu un nou sezon, cel de-al doilea, pe Disney Channel Romania, incepand din data de 3 martie, la ora 8:00.

"Clubul lui Mickey Mouse" prezinta unei noi generatii de copii personajul simbol care captiveaza lumea de peste 75 de ani. "Clubul lui Mickey Mouse" pastreaza designul personajelor din desenele clasice din anii 1940 si este primul serial TV animat in format 3D care ii prezinta pe "cei sase senzationali" de la Disney: Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy Duck si Donald Duck.

"Clubul lui Mickey Mouse si vedetele sale, cei sase senzationali, s-au dovedit a fi un succes urias in randul noilor prescolari din intreaga lume", a declarat Gary Marsh, Presedinte, Entertainment, Disney Channel Worldwide. "Audienta serialului este remarcabila si suntem increzatori ca va continua cu un al doilea sezon de mare succes, plin de noi aventuri in cadrul clubului."

In intreaga lume, "Clubul lui Mickey Mouse" a inregistrat audiente impresionante, ocupand prima pozitie in Playhouse Disney (fie pe canal, fie pe bloc) in 11 tari (inclusiv SUA).

Fiecare episod al serialului vibrant si concentrat pe invatare "Clubul lui Mickey Mouse" incepe cu o invitatie pentru prescolari de a i se alatura celui mai iubit personaj din lume si a rosti fraza "magica", "Meeska, Mooska, Mickey Mouse!".  Astfel, o structura fantastica in forma de soarece apare in mod miraculos, devenind locul de intrunire si invatare al micilor telespectatori si al prietenilor lor, Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald. Din interiorul clubului, Mickey coordoneaza povestile pline de cantec si distractie care prezinta provocari stimulante construite in jurul unei teme zilnice.

Prin intermediul unei experiente dinamice, interactive, care ii transporta in diferite locatii, micii telespectatori isi dezvolta primele cunostinte de matematica si invata sa identifice forme, modele si numere si sa descifreze puzzle-uri din imagini. Mickey si prietenii sai ajuta la reamintirea si perfectionarea lectiilor din fiecare episod prin mecanisme si dispozitive la indemana, printre care Mousekedoer, Mouseketools si un dispozitiv transportabil denumit Toodles. Mickey ii incurajeaza si ovationeaza pe telespectatori, una din modalitati fiind si cantecul exuberant "Hot Dog!" care celebreaza realizarile zilnice ale trupei.

"Clubul lui Mickey Mouse" este produs de Walt Disney Television Animation si o echipa de experti in divertismentul pentru copii si dezvoltarea copiilor. Producatorul executiv pentru cel de-al doilea sezon din "Clubul lui Mickey Mouse" este regizorul premiat cu Premiul Emmy Rob LaDuca (productiile Disney: "Lilo & Stitch: The Series", "Jimmy Neutron, Boy Genius", "Tutenstein",). Sherie E. Pollack este regizor. Michael Himelstein si Michael Turner sunt compozitorii.

Playhouse Disney este un bloc de programe difuzat zilnic pe Disney Channel care ii incurajeaza pe prescolari sa isi foloseasca imaginatia si sa invete prin seriale originale, interstitiale si programe de insusire a cunostintelor care includ cantece, miscare si divertisment. Avand la baza o programa bine definita, Playhouse Disney sprijina arii multiple de dezvoltare a copiilor: fizica, emotionala, sociala si cognitiva; abilitatile de gandire si cele creative, precum si dezvoltarea morala si etica prin teme, povesti si personaje atent construite.

"Clubul lui Mickey Mouse" va fi difuzat pe Playhouse Disney Block pe canalul Disney Channel in fiecare miercuri la ora 8:00.

15 februarie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre