Ce noutati a adus anul 2012 la Disney Junior si ce surprize se pregatesc in 2013?

/ / Modificat: 2012-12-21
Ce noutati a adus anul 2012 la Disney Junior si ce surprize se pregatesc in 2013?

Ce noutati a adus anul 2012 la Disney Junior si ce surprize se pregatesc in 2013?

In 2012 Disney Junior i-a antrenat pe cei mici cu seriale educative si amuzante iar in 2013 distractia continua cu noi programe simpatice.

Ce s-a intamplat in 2012 la Disney Junior?

La inceputul anului, a aterizat la Disney Junior  Ursuletul Muki, un pui de urs, de 7 anisori, care exploreaza lumea pentru a gasi raspunsuri la intrebarile Bunicutei. Muki este insotit de prietenii sai, PoPo si Chavapa, si calatoreste cu sofisticatul sau avion cu energie solara, care are nevoie de reparatii, din cand in cand, pe parcursul calatoriei.

In luna martie, Disney Junior le-a oferit micutilor si mamicilor lor un martisor animat: doua seriale noi. Aventurile Zanelor Disney, o animatie fermecatoare in care micuta zana nascuta din primul ras de copil, Clopotica este purtata de vant in Poiana Ielelor. Aici ea se imprieteneste cu alte zane si afla ca talentul ei este sa repare lucruri, venind cu multe inventii si nazdravanii. Odata cu incalzirea vremii si pana in vara, copiii si familiile lor s-au distrat cu noi episoade ale serialelor indragite de la Disney Junior: Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, Mini Aventurile lui Winnie de Plus sau Clubul lui Mickey Mouse si Atacul Artei.

Din toamna, juniorii invata despre sanatate si compasiune de la Doctorita Plusica. In acest serial animat Dottie, o fetita de sase ani, vorbeste cu jucariile plusate din clinica sa particulara si le trateaza aratandu-le celor mici cat de important este sa ai grija de tine insuti si de cei din jur.

Art_Attack

Decembrie este luna cadourilor si la Disney Junior! Mos Nicolae a adus in dar o nou animatie: Gruffalo – o poveste incantatoare despre un soricel indraznet, care pleaca la plimbare prin padure si infrunta cu istetime o serie de animale de prada. De curand, a sosit la Disney Junior un nou personaj adorabil: Zou, un pui de zebra jucaus si curios caruia ii place sa-si impartaseasca experientele cu micutii sai prieteni invatandu-i pe cei mici lectii valoroase despre maturizare si familie. Prietenii lui Winnie au fost cu siguranta incantati de premiera filmului Plus si elefampii.

MOUK

Pentru anul 2013 Disney Junior Romania le pregateste noi surprize animate juniorilor si familiilor lor: episoade noi din cele mai indragite seriale: Ursuletul Muki va porni in noi calatorii, Jake si Piratii din Tara de Nicaieri sunt pusi pe sotii, Zou si prietenii sai sunt in continuare foarte curisi si le ofera celor mici fel de fel de lectii simpatice, iar gasca din Clubul lui Mickey Mouse revine cu un nou sezon.

Ramaneti alaturi de Disney Junior pentru noi aventuri distractive si educative!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Personaje disney

Articole recomandate

Citeste si despre