Bland cu bebelusul tau, dar puternic impotriva bacteriilor

/ / Modificat: 2013-09-24
Bland cu bebelusul tau, dar puternic impotriva bacteriilor

Bland cu bebelusul tau, dar puternic impotriva bacteriilor

Abi Solutions, te invita joi, 27 septembrie 2013 incepand cu orele 11:00 la lansarea AQUAINT in cadrul Targului BabyExpo de la Sala Polivalenta. Vino sa testezi GRATUIT primul produs de curatare si dezinfectare 100% natural, pe baza de apa, ideal pentru bebelusul tau si pentru intreaga familie!

Ce este Aquaint?

AQUAINT este apa dezinfectanta, un produs revolutionar 100% natural, care distruge 99,9% din bacterii in doar cateva secunde. Suficient de puternic pentru a distruge microbii si totusi suficient de sigur pentru a fi pulverizat in gura. Poate fi pulverizat pe orice suprafete sau pe piele si nu necesita clatire dupa utilizare.


AQUAINT contine doar doua ingrediente: apa, ce asigura efectul extrem de ridicat de curatare, si un acid natural (acid hipocloros) produs de corpul uman pentru a lupta impotriva bacteriilor si germeniilor, care asigura proprietatile lui antibacteriene.

AQUAINT  este aprobat de ALLERGY  UK (British Allergy Foundation), ca fiind un produs ce nu provoaca alergii!

De ce este Aquaint diferit?

  • Nu contine alcool, substante chimice nocive, conservanti sau arome;
  • NU usuca si NU irita pielea;
  • NU necesita clatire dupa utilizare;
  • NU prezinta pericol la inghitire;
  • Este delicat, puternic si extrem de sigur.

Unde poate fi folosit Aquaint?

AQUAINT este UNIC pentru ca poate fi folosit in conditii de siguranta pe corp (de la nastere) si pe orice suprafete, chiar si pe cele care intra in contact cu copiii mici sau cu gura bebelusilor. Este ideal pentru a igieniza alimente, suzete, inele pentru dentitie, tetine, biberoane sau alte produse pentru alimentatie, pompa pentru sani, mobilierul bebelusilor sau scaunele de toaleta. AQUAINT este atat de sigur ca poate fi folosit la bebelusi si nu prezinta pericol la inghitire.

Disponibil in 2 variante: pentru acasa, in recipient spray de 500 ml, si pentru plimbari si calatorii, in recipient spray de 50 ml.

Mai multe detalii si informatii pe: www.aquaint.ro sau la numerele de telefon: 021.408.61.61 / 0740.088.966.

Ne gasiti si pe paginile de socializare: www.facebook.com/aquaint.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre