Targuri de Martisor 2010

/ / Modificat: 2012-02-21
Targuri de Martisor 2010

Te-ai hotarat ce martisor vei oferi cu ocazia venirii primaverii? Pentru ca martisorul este simbolul primaverii si al prospetimii si trebuie sa ne gandim ce cadouri trebuie sa daruim persoanelor iubite, noi iti oferim o lista cu targurile, expozitiile si evenimentele organizate in aceasta perioada atat in Bucuresti, cat si in tara.


Te-ai hotarat ce martisor vei oferi cu ocazia venirii primaverii? Pentru ca martisorul este simbolul primaverii si al prospetimii si trebuie sa ne gandim ce cadouri trebuie sa daruim persoanelor iubite, noi iti oferim o lista cu targurile, expozitiile si evenimentele organizate in aceasta perioada atat in Bucuresti, cat si in tara.

Martisoarele sunt legate cu un snur alb-rosu si sunt simboluri aducatoare de fericire, bunastare si prosperitate. Stim ca alegerea unui martisor potrivit este grea uneori si, de aceea, iti propunem sa vizitezi targurile de martisoare pentru a le darui celor dragi o surpriza placuta.

 Targuri de Martisor in Bucuresti

Targul de cadouri "Festivalul Primaverii" se desfasoara in perioada 11 februarie – 8 martie si va cuprinde cadouri specifice sarbatorilor iubirii - Ziua Indragostitilor si Dragobetele, cat si martisoare si lucrusoare ce pot fi daruite de 1 si de 8 martie.

Vor fi prezenti in spatiul expozitional de la Sala Dalles diversi artisti plastici care va vor oferi o gama larga de produse: bijuterii handmade, martisoare, diferite podoabe, ceaiuri, cafea, carti si fotografii vechi. Targul este deschis zilnic intre orele 10:00 si 20:00, iar intrarea este libera.

"Targul de martisoare" de la Muzeul Taranului Roman. Aici vei gasi martisoare handmade si accesorii handmade. Targul se va desfasura intre 25 si 28 februarie intre orele 10:00 si 18:00.  Pretul de intrare este de 5 RON pentru adulti si 2 RON pentru elevi, studenti, pensionari.


Targul se desfasoara in strada Kiseleff nr. 3, Sector 1, Bucuresti. Daca vrei sa ii oferi micutului tau un martisor deosebit trebuie sa il duci duminica, 28 februarie, de la 11:00, la Clubul Taranului - O poveste cu umbre piesa de teatru pentru copii sustinuta de trupa Tropaiele a Atelierului de creativitate a MTR. Si daca vrei sa il indulcesti pe puiul tau, ii poti oferi un martisor dulce: martisoare gastronomice: turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kurtos kalcs, prajiturele de Alexandria, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati.

Targul Martisorului editia a II-a se va desfasura in perioada 25 Februarie - 1 Martie 2010, la Palatul Copiilor Bucuresti, pe Bulevardul Tineretului, numarele 8-10, sector 4.  Programul de vizitare este intre orele 10:00 – 20:30. Vei gasi o gama larga de martisoare si idei de cadouri: cani, pahare, rame foto, magneti, felicitari si o gama variata de produse unicat. O gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care te vor ajuta sa iti exprimi sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si a citatelor celebre.

Intrarea este libera si vei descoperi bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultura, pietre Swarovski, pietre pretioase, cosmetice, produse hand-made, imbracaminte, obiecte realizate de artisti plastici si populari. Astfel, expozantii vin in intampinarea vizitatorilor, isi creeaza un stil personal, oferindu-le acestora produse rafinate cu preturi accesibile. Atmosfera este intregita cu carti, albume si obiecte de arta, decoratiuni, produse de confiserie, ciocolaterie si multe alte cadouri.

Targ de martisor la Muzeul National de Geologie - cei interesati il vor putea vizita pana pe data de 8 martie. Martisoare din flori de mina, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose din cristale naturale si slefuite vor putea fi admirate de public.

"Junk Made" este un targ de martisoare care va fi deschis pe 1 martie, in Laptaria lui Enache din Teatrul National Bucuresti. Este o expozitie de martisoare lucrate din ceea ce altii arunca la gunoi. Voluntarii EcoAssist au realizat martisoare din deseuri care i-au inspirat cel mai mult: doze din aluminiu, capace din plastic, dopuri de pluta, ziare sau cartoane vechi.

• Targ de Martisor la Mall Plaza Militari. Se desfasoara in perioada 22 Februarie – 7 Martie 2010.

• Targ pentru o viata sanatoasa, editie speciala de martisor – orele 10:00 - 18:00 (Palatul Sutu).

 Targuri de Martisor in tara

Martisor 2010 - Targ de primavara, editia a III-a, se desfasoara in perioda 3 - 7 martie, in Timisoara, la Casa Tineretului, str. Aries nr.19. Vei putea gasi imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, bijuterii, gablonturi, cosmetice, dulciuri, flori si aranjamente florale si multe, multe cadouri.

• Centrul Regional de Afaceri Timisoara prezinta in perioada 24 – 28 februarie 2010, la a X-a editie a traditionalului targ dedicat Martisorului – Diafam. In cadrul targului, poti gasi cadouri si suveniruri pentru Martisor, bijuterii din aur, argint si alte metale pretioase, gablonturi si accesorii, ceasuri, stilouri de marca, obiecte de arta si antichitati de mici dimensiuni, martisoare si produse specifice sarbatorii.

• La Baia Mare, va avea loc cea de-a doua editie a Targului de Martisor in perioada 25 februarie – 4 martie, expozitia desfaurandu-se in Salonul Artelor din cadrul Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu". Deschiderea este programata sa aiba loc joi, 25 februarie, cu incepere de la ora 15:00.

Targul Martisorului de la Pitesti incepe in data de 22 februarie. De aici poti achizitiona de la comercianti diferite obiecte de sezon, dar si alte produse care pot fi oferite drept cadou pentru cei dragi.

Targul de martisoare de la Sibiu se desfasoara in perioada 24 februarie – 8 martie 2010 la Muzeul de Istorie Naturala.

23 Februarie 2010


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre