Ursul pacalit de vulpe, Teatru Zurli

/ / Modificat: 2014-02-19
Ursul pacalit de vulpe, Teatru Zurli

Sambata 22 februarie 2014 si duminica, 23 februarie, ora 10.30 si 12.00 la Puzzle Café ( Calea Victoriei, nr. 155, bloc d1, tronson 6, parter )

"Ursul pacalit de vulpe", in varianta Teatrul ZURLI, imbina elemente de folclor cu intamplari si expresii din cotidian. Personajele spun o poveste actuala, plina de invataminte pentru cei mici.

Vulpea este sireata si profita de ursul credul, care ajunge pana la urma sa isi piarda coada, din cauza minciunilor spuse de cumatra. Din spectacol aflam si cum fura vulpea pestii mosneagului si de ce se supara baba pe mos.

Spectacolul este, ca de fiecare data, interactiv. Copiii devin complici ai personajelor de pe scena, canta, danseaza, completeaza replici si ii ajuta pe eroi sa o scoata la capat. Totul se intampla in joaca, asa ca cei mici retin si aplica lectiile pe care personajele le strecoara in poveste - sa nu ne lasam fermecati de prima impresie pe care ne-o lasa un lucru sau o intamplare, sa nu credem tot ce ne spune o persoana straina, sa nu fim lacomi.

Costumele sunt originale, muzica este antrenanta si usor de recunoscut, iar distractia este pe primul loc pe tot parcursul spectacolului.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parinţii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti. Copiii sub doi ani nu platesc bilet! Detalii si rezervari la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Va asteptam cu drag si cu super energie!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Teatru copii Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre