Teatrul Vienez de Copii din Bucuresti - preselectie

/ / Modificat: 2013-01-11
Teatrul Vienez de Copii din Bucuresti - preselectie

Teatrul Vienez de Copii deschide portile noilor cursanti. Inscrierile se fac pana in data de 30 ianuarie 2013, prin completarea formularului de pe site-ul nostru: www.teatrulvienezdecopii.ro.

Teatrul Vienez de Copii este o organizatie nonguvernamentala, ce isi propune sa deschida drumul tinerelor generatii catre lumea fascinanta a literaturii si a teatrului. Presedinta asociatiei, Sylvia Rotter, a descoperit si a implementat o noua metoda de lucru cu copiii, metoda Rotter.

Aceasta metoda presupune parcurgerea a cinci module: pedagogie, lucrul pe text, exercitii (miscare, pantomima, dans), improvizatie,  analiza de personaj. Atat in Viena - in cadrul Das Wiener Kindertheater - cat si in Romania utilizarea metodei s-a dovedit deosebit de eficienta, deoarece copii au invatat cum sa paseasca cu mai multa incredere nu doar pe scena, in fata publicului, ci si in viata de zi cu zi. Studiul stiintific, realizat de psihologi pe cursantii nostri, a demonstrat faptul ca acestia si-au imbunatatit abilitatile de concentrare, atentie si memorie cu pana la 50%.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati:

Andrei Bratu - andrei.bratu@teatrulvienezdecopii.ro

Telefon: 0735527011

www.teatrulvienezdecopii.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Arta copii

Articole recomandate

Citeste si despre