Art Safari va invita sa explorati universul Kinder Surprise in cadrul atelierelor de arta

/ / Modificat: 2023-10-18
Art Safari va invita sa explorati universul Kinder Surprise in cadrul atelierelor de arta

Stiati ca printr-un parteneriat special dintre Kinder Surprise si Art Safari sunt disponibile experiente captivante pentru copii si parinti?

Art Safari Kinder, un parteneriat dedicat dezvoltarii artistice si creative a copiilor, va invita intr-o calatorie unica in lumea imaginatiei si educatiei prin joc pentru cei mici. Acesta ofera cursuri personalizate de arta si creatie, unde fiecare copil poate explora si dezvolta abilitatile lor artistice intr-un mediu creativ care le va stimula imaginatia si creativitatea. Atelierele de arta sunt inspirate din expozitiile Art Safari, iar alaturi de instructori pasionati, copiii pot da frau liber imaginatiei si pot experimenta diverse tehnici artistice.

In acelasi timp, parteneriatul cu Kinder Surprise aduce si noua colectie "Natoons", care prezinta 16 animale salbatice in propriul lor habitat. Colectia ofera copiilor o oportunitate unica de a invata si de a interactiona cu aceste figurine prin intermediul aplicatiei Applaydu.

Stiati ca acest univers imbina educatia cu distractia pentru a inspira si educa copiii?

Materializarea universului "Natoons" la Art Safari Kinder le ofera copiilor posibilitatea de a descoperi mai multe informatii despre animale, transformand invatarea intr-o experienta captivanta si interactiva.

Distractia si creativitatea continua si dupa Art Safari Kinder

Atunci cand se intorc acasa, distractia nu trebuie sa se opreasca. Applaydu este o aplicatie mobila creata pentru a da viata jucariilor Kinder prin Realitate Augmentata. Avand activitati distractive si educative, aplicatia incurajeaza dezvoltarea creativitatii celor mici. Aceasta este o experienta sigura si controlata, cu acces gratuit si functie de control parental, destinata copiilor cu varsta intre 4 si 9 ani.

Acest parteneriat ofera o oportunitate unica pentru copii de a explora lumea artei, a vietii salbatice si a tehnologiei intr-un mod interactiv si captivant. Art Safari Kinder, Kinder Surprise si Applaydu impartasind misiunea comuna de a inspira parintii si copiii, oferindu-le experiente memorabile si stimulandu-le creativitatea.

Pentru mai multe informatii despre cursurile Art Safari Kinder, colectia "Natoons" de la Kinder Surprise si Applaydu, va rugam sa vizitati https://www.kinder.com/ro/ro/ si nu uitati sa descarcati aplicatia Applaydu din magazinele de aplicatii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere copii Arta copii

Articole recomandate

Citeste si despre