Tandarica pentru toti! 1leu biletul, in stagiunea de vara!

/ / Modificat: 2016-04-12
Tandarica pentru toti! 1leu biletul, in stagiunea de vara!

Tandarica pentru toti, in stagiunea de vara Teatru, Strada si Copil, editia a V-a, 14 aprilie - 11 septembrie 2016!

In Stagiunea de vara, biletul la spectacolele Teatrului Itinerant Tandarica va costa 1 leu! 

Teatrul Tandarica da startul celei de-a V-a editii a Stagiunii de Vara "Teatru, Strada si Copil", care se va desfasura in perioada 14 aprilie - 11 septembrie 2016, sub egida proiectului Tandarica pentru toti. 

La 5 ani dupa ce Teatrul Tandarica a inceput sa-si spuna povestile in cele mai importante parcuri din capitala, si-a dorit ca anul acesta, povestile sa fie auzite de si mai multi copii.

Ca atare, Teatrul tandarica lanseaza joi, 14 aprilie, odata cu debutul celei de-a V-a editii a Stagiunii de Vara, proiectul  Tandarica pentru toti, scopul fiind de a duce teatrul in mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunata a basmelor, precum si de a le facilita intalnirea cu teatrul si cu diverse activitati creative. Mai exact, la toate spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant tandarica pretul biletului va fi de 1 leu!

"Prezenta copiilor la evenimentele culturale este esentiala pentru dezvoltarea armonioasa a lor, asa ca, ne-am dorit, ca anul acesta, in Stagiunea de Vara, cat mai multi copii sa se bucure de povesti frumoase, la un pret simbolic." - Calin Mocanu, directorul Teatrului Tandarica.

In aceasta editie, Teatrul Itinerant Tandarica se va afla in parcurile: Sebastian (14 aprilie - 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herastrau (25 iunie- 14 iulie), Crangasi (30 august - 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru si diverse activitati artistice dedicate celor mici. 

Realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania, proiectul Stagiunea de vara "Teatru, Strada si Copil" se doreste a fi o celebrare a tuturor artelor care infrumuseteaza copilaria.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii Festival teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre