Spectacolul Kiki si Bozola Festivalul International de Teatru pentru Copii The Magic Curtain din Bulgaria

/ / Modificat: 2015-05-06
Spectacolul Kiki si Bozola Festivalul International de Teatru pentru Copii The Magic Curtain din Bulgaria

Teatrul EXCELSIOR prezinta spectacolul Kiki si Bozo in cadrul celei de-a 16-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii The Magic Curtain 2015, care se desfasoara in perioada 4 – 9 mai 2015, la Targovishte, Bulgaria.

Kiki si Bozo, o productie a Teatrului Excelsior, a fost selectionat in cadrulFestivalului International de Teatru pentru Copii The Magic Curtain 2015.Spectacolul va fi prezentat in data de 5 mai, la Teatrul Dramatic din Targovishte, Bulgaria. 

Organizat anual, The Magic Curtaineste singurul festival de teatru din Bulgaria, care se adreseaza copiilor. Conducerea festivalului este asigurata de un comitet de reprezentanti ai Ministerului Culturii, Primariei orasului Targovishte, Teatrului Dramatic din Targovishte si Asociatiei IFCP The Magic Courtain,manager fiind Peter Petrov, directorul Teatrului Dramatic din Targovishte. Selectionerul festivalului este Asen Konstantinov. Din echipa de organizare fac parte profesionisti din lumea teatrului (autori, producatori, actori si muzicieni).Festivalul, care se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 15 ani, isi propune sa gazduiasca spectacole din toata lumea si se doreste a fi o sarbatoare pentru micii spectatori.

Piesa Kiki si Bozo de Andreea Valean a fost pusa in scena la Teatrul Excelsior de regizorul Peter Kerek.„De candamcopii, teatrulimi face multmaimultaplacere. Intr-un fel sau altul, m-au ajutat sa-mi dau seama ca teatrului nu ii lipsestea absolut nimic. Teatrul are imaginarul, motiv pentru care poti sa afirmi pe scena oricand si orice. Kikisi Bozo a fost propunerea teatrului, dar dupa ce l-am citit, as fi putut sa jur ca e propunerea mea. Era exact cea ce imi doream sa fac.” – preciza regizorului Peter Kerek.

KIKI_si_BOZO2

Sub privirile uimite ale copiilor, intra in scenadoua personaje cu totul speciale: Kiki si omuletul Bozo. Bozo este insotit in acest periplu de sufletul sau, jucaus, ludic si trist. Cand hazardul intervine in existenta lui Kiki si a lui Bozo, se petrece un miracol. Miracolul intalnirii, al iubirii si al inocentei. Din acel moment, incepe o calatorie initiatica dincolo de aparente, in tinutul vast al vietii si al mortii. Ce se intampla cand se intalnesc o fetita care tocmai l-a pierdut pe Nini, cainele care-i alina copilaria si Bozo, care se indreapta catre nemarginirea orizontului? Veti afla, numai daca veti intra in acest univers sensibil, vibrand de poezie, umor si puritate. 

Din distributie fac parte Raluca Botez, Alexandru Mike Gheorghiu si Ion Bechet.

Spectacolul se adreseazaşcolarilor (8-11 ani) si preadolescentilor (12-14 ani).

Program:  Vineri (22.05.2015) 10:00 – 18:00, Sambata (23.05.2015) 10:00 – 18:00, Duminica (24.05.2015) 10:00 – 16:00

Mai multe detalii şi noutaţi despre spectacolele şi programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe Facebook si pe site-ul nostru http://www.teatrul-excelsior.ro

Teatrul Excelsior

Tel: 021.315.97.36

Email: presa@teatrul-excelsior.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre