Spectacol aniversar pentru 8 ani de ZURLI

/ / Modificat: 2014-09-25

12 octombrie, ora 11.00, Palatul National al Copiilor

ZURLI implineste 8 ani fix pe 12 octombrie si da cea mai mare petrecere! 

Toti prietenii ZURLI, parinti si copii, sunt asteptati pe 12 octombrie la Palatul Naţional al Copiilor, la ora 11.00,  sa cante in cor "La multi ani, Zurli!". Personajele iubite din Gasca ZURLI promit cea mai tare distractie! 

Bucuresti

Zurli a crescut mare, datorita tuturor parintilor frumosi care au vrut divertisment de calitate pentru copiii lor.

De 8 ani de zile, Zurli aduce bucurie in sufletele copiilor si in casele oamenilor mari. impreuna cu Zurli, copiii invata mai intâi sa cânte si sa danseze si abia apoi sa vorbeasca.

ZURLI va multumeste pentru miile de reprezentatii cu Teatrul Zurli!

ZURLI va multumeste pentru sutele de spectacole cu Gasca Zurli!

ZURLI va multumeste pentru nenumaratele aniversari de zile de nastere pe care ati ales ca noi sa le transformam in evenimente!

ZURLI va multumeste pentru petrecerile de botez unde ati mers pe mâna noastra cu spectacolul de ursitoare!

Nu uitati! Palatul Copiilor, 12 octombrie, ora 11, fix de Ziua Zurli! Am pregatit foarte multe surprize pentru copii si parinti, cadouri si multa voie buna.

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, www.dealguru.ro si reteaua de magazine Eventim, la casieria Palatului Naţional al Copiilor ( de luni pana vineri, interval 12.00-18.00), sambata si duminica ( 10.30-13.00) la Teatrul Zurli de la Cafeneaua Antipa sau de la sediul Zurli din Str. P-ta Alba Iulia nr. 5, bloc i4, sc 1, etaj 12 (11.00-18.00).

Taguri Spectacole copii Zurli Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre

Modifică Setările