Minimax, program luna ianuarie 2013!

/ / Modificat: 2013-01-11
Minimax, program luna ianuarie 2013!

Marele caine rosu Clifford

In fiecare sambata si duminica intre orele 9:30 si 11:00

Clifford a fost cel mai mic dintre fratii sai cand s-a nascut, poate de aceea l-a ales Emily sa-i fie cadou pentru ziua de nastere. Nimeni nu se astepta ca el sa creasca prea mult, dar dragostea lui Emily a schimbat lucrurile. Pe masura ce Clifford creste, inaltimea lui va depasi orice imaginatie, de aceea Emily si familia ei se vor muta din oras pe o insula. Vechiul vostru prieten se intoarce pe micile ecrane. Urmariti-ne!

Pound puppies, un catelus pentru fiecare copil

In fiecare sambata si duminica intre orele 09:30 si 11:00

Pound_puppies

Orice animal de casa are nevoie de un stapan iubitor si orice om are nevoie de un animal favorit. Cativa caini neinfricati decid sa gaseasca cate o familie iubitoare pentru toti cateii fara stapan, caci un catel care a avut odata un stapan, nu-si mai poate inchipui altfel viata.

Marta vorbareata

In fiecare sambata si duminica intre orele 9:30 si 11:00

Marta_vorbareata

Personajul principal al serialului este Marta, o catelusa care prin minune invata sa vorbeasca dupa ce mananca un preparat miraculos - supa cu litere. Micuta catelusa desi devine foarte galagioasa, ii cucereste pe toti.

Hai, Olly, hai!

Din 1 ianuarie, zilnic de la ora 07:24

Poti urmari cele mai noi aventuri ale celor doua submarine in cadrul unui film de lung metraj. Haideti sa ne scufundam impreuna in aventurile distractive!

Chuggington - vanatoare de medalii

Din 1 ianuarie, zilnic de la ora 07:18

Chuggington

Wilson, Coco si Brewster sunt trei locomotive tinere, pe cale de a invata regulile circulatiei feroviare. Aflate la inceput de drum, aceste motorase vor descoperi lucruri noi si inedite despre ele si despre cei din jurul lor. impreuna trec prin multe aventuri si descopera micile minuni ale vietii.

Jakers! Aventurile Lui Piggley Winks

Din 4 ianuarie, zilnic de la ora 17:55

Jakers

Eroul principal al seriei animate Jakers! Aventurile lui Piggley Winks este Grandpa Piggley. El este membrul cel mai in varsta al familiei Piggley. Deseori, Grandpa Piggley are grija de copii, delectandu-i pe acestia cu istorioare amuzante din copilarie. Povestile sale ne duc inapoi in timp, pe scena copilariei lui Grandpa Piggley, care nu este alta decat Ferma Raloo din Irlanda. in istorisirile bunicului, facem cunostinta cu cei mai buni prieteni ai lui Grandpa Piggley - Ferny (al carui nume complet este Fernando Toro) si Dannan. impreuna, cei trei se trezesc in cele mai aventuroase situatii. in minunatul serial Jakers! Aventurile lui Piggley Winks vom descoperi cum animalutele de la ferma si-au copt prima placinta cu mere si vom afla daca Grandpa Piggley a prins "somonul atotstiutor" pentru a-l ajuta sa treaca cu succes examenele scolare.

Curiosul George

Din 4 ianuarie, zilnic de la ora 19:00

Curiosul_George

Povestea curiosului George este simpla dar foarte haioasa. George este o maimutica africana, crescuta de Omul cu Palarie Galbena. Aceasta a incercat din rasputeri sa aiba grija de George, dar intotdeauna au aparut complicatii. si toate acestea deoarece naivitatea si curiozitatea lui George il baga mereu in bucluc.

Spiridusii nazdravani

Din 11 ianuarie, zilnic de la ora 19:30

Spiridusii_nazdravani_minimax

Eroii noului nostru serial sunt amuzanti si rapizi, avand misiunea de a proteja padurea de oameni si de a pune mana pe orice tip de mancare pe care o pot gasi. Sarcina pe care o au de dus la indeplinire nu este deloc usoara daca nu esti mai mare decat o veverita…
Prima regula: niciodata nu-i lasa pe oameni sa te vada!                                                                                                                                                                                                        A doua regula: niciodata nu-i lasa pe oameni sa te vada cand le furi mancarea sau cand le incurci planurile. Ce greutati intampina Vudli? insoteste-ne incepand cu 9 ianuarie si vei afla!

Tom si copacul fermecat

Din 20 ianuarie, zilnic de la ora 18:20

Tom si copacul fermecat este o serie animata pentru copiii cu varste cuprinse intre patru si sase ani. Micutii sunt invitati sa paseasca intr-o lume magica, unde si cea mai mica miscare creeaza magie. Tom pare un baietel obisnuit, de opt anisori, dar atunci cand isi pune centura magica se transforma intr-un super-erou. Baiatul ajunge intr-un regat fermecat, situat in copacul Treetopolis. Aici locuiesc tot felul de spiridusi, gandacei si ciupercuite obraznice - cunoscute sub numele de Mushas. Aici Tom il intalneste pe Twigs, un spiridus poznas din lumea ghindelor, care ii va deveni cel mai credincios prieten

Bobita si Buburuza

Din 27 ianuarie, zilnic de la ora 07:18

Berry, baiatul-sarpe, impreuna cu Dolly, fetita-pasare, sunt doi buni prieteni. Ei au parte de multe aventuri prezentate de-a lungul celor 13 scurte povestioare ale seriei. Cei doi isi fac mereu noi prieteni si invata lucruri noi despre tot ceea ce ii inconjoara.

Micul meu ponei: Prietenia este magica

Din 27 ianuarie, in weekend de la ora 11:00

Micul_meu_ponei

Micul meu ponei: Prietenia este magica este o serie animata a carei protagonisti sunt un ponei unicorn, pe nume Twilight Sparkle si mentorul sau, printesa Celestia. Aceasta o va invata pe Twilight tainele prieteniei in oraselul Ponyville. Twilight se va imprieteni cu alti cinci ponei: Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash si Pinkie Pie. Fiecare dintre ei are propria personalitate si impreuna se completeaza perfect. Poneii ii vor ajuta pe locuitorii orasului Poneyville, in timp ce trebuie sa infrunte propriile problemele.

Angelina Balerina

Din 28 ianuarie, zilnic de la ora 07:25

Angelina_Ballerina

Personajul principal al serialului este o soricica draguta care viseaza sa devina balerina celebra si face orice pentru a-si atinge scopul. Desi comite destul de multe greseli, Angelina invata din ele si cu fiecare ocazie da dovada de mai multa intelepciune.

Purcelusa Pepa

Din 28 ianuarie, zilnic de la ora 18:50

Purcelusa_Peppa

Peppa este o purcelusa dragalasa dar uneori cam obraznica.  Ea are cinci anisori si locuieste impreuna cu fratele ei, George, cu mamica-porcusor si taticul-porcusor. Ei ii place sa se joace, sa fie cocheta, sa petreaca mult timp in aer liber si sa se zbenguie in baltoacele pline cu noroi. Aventurile ei au intotdeauna un final fericit si ne aduc mereu zambetul pe buze.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desene animate copii

Articole recomandate

Citeste si despre