Mascota Sunny in Sun Plaza!

/ / Modificat: 2013-04-08
Mascota Sunny in Sun Plaza!

Sun Plaza este acum casa simpaticului dinozaur Sunny, prietenul copiilor!

Cei mici au inca un motiv de bucurie atunci cand viziteaza Sun Plaza Shopping Center. De azi inainte, centrul comercial din sudul Capitalei este casa celui mai prietenos dinozaur: jucausa mascota Sunny!

Sambata, 6 aprilie, incepand cu ora 11:00, Sunny va face pentru prima data cunostinta cu micii sai admiratori. Alaturi de dinozaurul cel vesel, micutii se vor distra de minune: vor fi pictati pe fata, vor colora si vor dansa insufletiti de spectacolul muzical Tiribam Tiribum, pus in scena de trupa Zurli. In plus, mascota centrului comercial va face fotografii cu toti cei prezenti.

Sunny_Zurli
Apoi, in fiecare weekend, Sunny le va povesti celor mici aventurile pe care le-a trait in calatoria sa pana la Sun Plaza, ii va invata jocuri noi, iar o data pe luna va avea un invitat special, spre deliciul celor ce ii vor deveni prieteni.


Prichindeii de toate varstele se vor putea intalni cu mascota Sun Plaza in fiecare vineri, intre orele 17:00 - 20:00, iar sambata si duminica in intervalul orar 11:00 - 14:00 si 17:00 - 20:00.


Sunny nu este un dinozaur oarecare, ci unul pe jumatate dragon. Ramas singur si orfan, a pornit intr-o calatorie plina de aventuri, cum niciun alt dinozaur nu mai traieste.

Lansare Sunny_Sun Plaza
Intr-o buna zi, Sunny a descoperit un taram nou, plin de viata, Sun Plaza Shopping Center, care este acum casa lui, locul in care se simte iubit si apreciat.

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber.

Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Distractie copii

Articole recomandate

Citeste si despre