La atelierele de joaca Zurli ne jucam de-a Minnie si Mickey si invatam sa pictam!

/ / Modificat: 2014-02-04

Duminica, 9 februarie, de la 10.30 si de la 12.00, la Puzzle Cafe
Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Din luna februarie, Zurli a dat startul atelierelor de joaca! O ora in care copiii isi intalnesc personajele preferate, canta, danseaza, se intrec in jocuri si activitati amuzante.

MINNIE&MICKEY
La primul atelier, joaca  de-a Sportacus si stefania i-a incantat atat de mult pe copii si parinti, incat au declarat in cor ca a fost cel mai frumos atelier la care au participat vreodata!

Asa ca am prins curaj, ne-am strans si mai tare puterile si continuam cu distractia!

Duminica, 9 februarie, ne jucam de-a Minnie si Mickey, soriceii mereu jucausi si pusi pe sotii. Animatorii Zurli, costumati in celebrii soricei vor canta, vor dansa si ii vor invata pe copii coregrafia cantecelor lor, cu jocuri bazate pe dans si multa veselie.

Cei doi prieteni au o valiza rosie, ca si costumele lor, in care ascund multe accesorii colorate – baloane, fundite, urechiuse de soricei, papioane, instrumente muzicale, tablouri.  Le vor pune pe toate la bataie in jocul lor cu cei mici, asa ca distractia este garantata!

Si asta nu e tot! Pentru ca Minnie este pasionata de pictura si are tot timpul la ea acuarele, pensule si haine protectoare pentru pictura, fiecare copil va picta un tablou pe care il va lua acasa la sfarsitul atelierului. Parintii sa nu creada ca stau degeaba. Micii artisti au nevoie de ajutoare de nadejde,  asa ca, de la mic la mare, toti participantii vor fi pusi la treaba.

Atelierul se adreseaza copiilor intre 2 si 7 ani.
Durata: o ora
Cost:50 lei/copil. Pentru al doilea copil se acorda o reducere de 50%.
Pentru parinti intrarea este libera.
Numarul maxim de copii participanti: 25
 
Rezervarile se fac din timp la telefon: 0728.295.872 sau e-mail contact@zurli.ro
 
Echipa Zurli va asteapta sa premiem campionii!

Taguri Ateliere pentru copii Zurli Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre

Modifică Setările