Inedit: Pet Weddings si prima aplicatie pentru mobil din Europa pentru iubitorii de animale

/ / Modificat: 2015-05-19
Inedit: Pet Weddings si prima aplicatie pentru mobil din Europa pentru iubitorii de animale

Platforme de socializare si oficializare de casatorii pentru animale de companie

Cea de-a saptea editie a PetExpo, cel mai mare targ de animale de companie din Romania, isi va deschide portile saptamana aceasta, pe 22 mai la Romexpo. Evenimentul va gazdui, in premiera, cele mai noi inventii dedicate animalelor de companie si evenimente inedite. In prima zi a targului se va lansa prima platforma de socializare pentru posesorii de caini  iar pentru cei care au caini sau pisici care si-au gasit perechea, organizatorii targului au pregatit  "Pet Weddings", un eveniment in cadrul caruia vor fi oficializate cuplurile patrupede.  

Organizatorii asteapta anul acesta un numar de 15.000 de vizitatori alaturi de animalele  de companie, fiind sigurul targ in care accesul patrupedelor este permis. Mai mult, cei care vin insotiti de caine sau pisica vor primi 2 kg de hrana gratuit la standul numarul 37. Surprizele vor continua pe parcursul celor trei zile de targ cu demonstratii de dresaj, concursuri cu premii, consultatii si sesiuni de grooming gratuite pentru animalele de companie. 

Vineri 22 mai 2015, in pavilionul C6 al Romexpo vor avea loc doua dintre cele mai asteptate evenimente. La ora 13.00 cuplurile de caini si pisici isi vor oficializa casatoria in prezenta stapanilor si a intregii audiente. Cuplurile s-au inscris deja la eveniment si vor veni imbracate pentru ocazie. Vor primi un certificat de casatorie, poze profesionale si un cadou din partea sponsorilor evenimentului. 

Tot vineri va fi lansata, in premiera la Pet Expo, prima aplicatie pentru mobil din Europa ce ii ajuta pe iubitorii de animale sa isi gaseasca animalul daca l-au ratacit, sa nu uite data de vaccinare sau sa aiba acces la cele mai bune servicii veterinare din Romania.

"PetExpo a devenit un eveniment de referinta pentru industria animalelor de companie, gazduind toti actorii importanti de pe piata. Pe parcursul celor trei zile de targ vor se vor desfasura peste 30 de evenimente si demonstratii pentru toti  iubitorii de animale dar si pentru profesionisti. Anul acesta PetExpo gazduieste lansari de produse noi in domeniu: prima platforma de socializare pentru posesorii de animale si primul laser veterinar capabil sa ofere putere de varf in interventiile chirurgicale" spune Ilie Pana, organizatorul PetExpo.

O alta noutate a editiei de anul acesta a PetExpo o reprezinta extinderea spatiului de expunere in afara Pavilionului expozitional. ONG-urile pentru protectia animalelor vor avea sapte standuri in care vor aduce animale fara stapan pentru adoptie iar Asociatia de Pasari si Animale Mici Pajura va expune cele mai spectaculoase rase de pasari. 

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Program:  Vineri (22.05.2015) 10:00 – 19:00, Sambata (23.05.2015) 10:00 – 19:00, Duminica (24.05.2015) 10:00 – 17:00

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.petexpo.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri

Articole recomandate

Citeste si despre