Idei creative de Craciun pentru toti copiii, la Mini Proiect 13

/ / Modificat: 2013-11-07
Idei creative de Craciun pentru toti copiii, la Mini Proiect 13

Idei creative de Craciun pentru toti copiii, la Mini Proiect 13

Cea mai noua platforma de ateliere de Sarbatori pentru cei mici, incepe pe 2 noiembrie 2013
 
CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro), impreuna cu creart (www.creart.ro )organizeaza incepand de sambata, 2 noiembrie a.c., orele 11:00, la sediul creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti (Bucuresti, Piata Alexandru Lahovari nr. 7, sect. 1) o platforma de 13 ateliere pentru cei mici, cu tematica sarbatorilor de iarna, menite sa-i pregateasca pe cei mici pentru cel mai creativ Craciun.  

Cu ajutorul trainerilor Creative Arts copiii participanti vor experimenta tehnici ale hartiei,tehnici de reciclare creativa si handmade, realizand jucarii, felicitari si decoratiuni pentru casa si bradul de Craciun.

Atelierul de reciclare creativa – globuri din becuri  din  2 noiembrie 2013, orele 11:00, reprezinta primul atelier din platforma de workshopuri Mini Proiect 13 de Craciun, 13 ateliere ce se vor desfasura in fiecare zi de weekend la sediul creart, in perioada 2 noiembrie – 15 decembrie 2013.

Continuam duminica, 3 noiembrie, tot de la ora 11:00, cu un atelier de Tehnici ale hartiei - globuri si ghirlande din hartie colorata.

Fiecare cursant va avea la dispozitie instrumentele si materialele necesare (materiale reciclabile, culori, carton colorat, material textile, margele, etc.) necesare pentru a putea realiza obiectele pe care ni le-am propus. Atelierele se desfasoara contra unei taxe de participare ce variaza intre 25 si 40 de lei.

Programul intregii platforme de ateliere

2 noiembrie – Reciclare creativa  - globuri din becuri
3 noiembrie – Tehnici ale hartiei – fulgi de zapada

Mini Proiect, program 9 - 10 noiembrie

Creative Arts (www.creativearts.ro), impreuna cu creart (www.creart.ro ) va asteapta weekend-ul acesta de la orele 11:00, la sediul creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti (Bucuresti, Piata Alexandru Lahovari nr. 7, sect. 1) cu urmatoarele actvitati:

9 noiembrie – Reciclare creativa – decoratiuni din nasturi si fermoare – 35 lei (varsta minima 4 ani)

10 noiembrie – Tehnici ale hartiei – felicitari de Craciun – 25 lei (varsta minima 4 ani).

16 noiembrie - Handmade - decoratiuni din fetru
17 noiembrie - Reciclare creativa - decoratiuni din clesti de rufe si bete de inghetata
23 noiembrie - Tehnici ale hartiei - braduti decorativi
24 noiembrie - Handmade - globuri din polistiren decorate
30 noiembrie - Reciclare creativa - papusi din sosete
1 decembrie - Reciclare creativa – instalatii
7 decembrie - Handmade – ghirlanda
8 decembrie - Reciclare creativa - globuri din pahare si capace de borcan
14 decembrie - Handmade - globuri din margele

In paralel, de pe 10 noiembrie, de la ora 14:00, va incepe si atelierul de sunet "Putina muzica, putin zgomot!" sustinut de Sasha Liviu Stoianovici, trainer de muzica in cadrul Creative Arts. Atelierul este structurat in 3 sedinte saptamanale a cate 45 de minute, este sustinut doar duminica intre orele 14:00 – 14:45 si se va desfasura astfel: in zilele de  10 si 17 noiembrie prima sedinta, in zilele de 24 noiembrie si 1 decembrie a doua sedinta si zilele de 8 si 15 decembrie a treia sedinta.

Atelierul de sunet are ca scop dezvoltarea perceptiei auditive a copilului, cat si familiarizarea acestuia cu instrumentele muzicale, punandu-se totodata un accent puternic pe imbogatirea abilitatilor de comunicare a participantilor.

Cursul va avea o abordare libera asupra sunetului, fiind un pretext pentru dezvoltarea creativitatii copilului.

Vom experimenta putin relatia dintre sunet si imagini, vom povesti despre cateva instrumente traditionale de la noi, dar si din alte parti ale lumii- cobza, fluiere, tilinca, buhai, dramba, gong, cursul fiind finalizat cu un mic concert.

Detalii si descrieri ale atelierelor, precum si costuri gasiti pe

http://creativeartsbucuresti.wordpress.com/.

Detalii

Atelierul se va desfasura la sediul creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti (Bucuresti, Piata Alexandru Lahovari nr. 7, sect. 1)

Varsta recomandata pentru participanti: intre 3 si 12 ani, in functie de complexitatea fiecarui atelier.

Data limita de inscriere: 1.11.2013, ora 20:00

Durata cursului: maxim 2 ore.

Inscrierea si obtinerea de alte informatii se pot face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail sau telefon la office@creativearts.ro; 0721.321.890;

https://www.facebook.com/Proiect13

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Ateliere arta copii

Articole recomandate

Citeste si despre