Festivalului International al Teatrului de Animatie, editia a 9-a

/ / Modificat: 2013-11-11
Festivalului International al Teatrului de Animatie, editia a 9-a

"Construim Poduri, Trecem Granite!" la Festivalul International al Teatrului de Animatie "Bucurii Pentru Copii. Spectacole De Colectie"

11 zile.10 state.70 de evenimente.

Teatrul de Animatie Tandarica va asteapta in perioada 14-24 noiembrie 2013 la cea de-a 9-a editie a Festivalului International al Teatrului de Animatie "Bucurii Pentru Copii. Spectacole De Colectie".

Aflat sub motto-ul "Construim poduri. Trecem granite", Festivalul International al Teatrului de Animatie "Bucurii Pentru Copii. Spectacole De Colectie", are scopul de a aduce in atentia publicului roman diferite stiluri ale teatrului de animatie si ale teatrului vizual din lume.

Timp de 11 zile, in cele 6 locatii ale festivalului (Teatrul Tandarica, Grand Cinema Digiplex, Scoala nr.45, Spitalele de copii Grigore Alexandrescu si Marie Curie, dar si la Pavilionul Romexpo - in cadrul Targului International Gaudeamus) vor avea loc spectacole de teatru pentru copii si adulti jucate de trupe de profil din Romania si din strainatate (Anglia, Bulgaria, Croatia, Franta, Germania, Hong Kong-China, Italia, Polonia, SUA).

De asemenea, cei mici si cei mari vor fi rasfatati cu spectacole-lectura, numeroase workshop-uri, lansari de carte, expozitii si conferinte sustinute de personalitati din lumea teatrului mondial.

Va asteptam in perioada 14-24 noiembrie, la o serie de evenimente unice in peisajul cultural al Capitalei noastre, menite sa contribuie la dezvoltarea si intarirea relatiilor dintre Romania si alte state.

Festivalul International al Teatrului de Animatie "Bucurii Pentru Copii. Spectacole De Colectie" este realizat impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, Ministerul Culturii, ASSITEJ Romania si UNIMA Romania.

Taguri Teatru copii Piese de teatru copii Festival teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre