Fata babei si fata mosneagului, poveste pusa in scena de Zurli!

/ / Modificat: 2013-03-06
Fata babei si fata mosneagului, poveste pusa in scena de Zurli!

Fata babei si fata mosneagului, poveste pusa in scena de Zurli!

Duminica, 10 martie , la Clubul Taranului, ora 10:30 si 12:00

Cine nu a auzit macar o data in copilarie povestea cu cele doua fete, cea a babei, urata si rautacioasa si cea a mosului, buna si milostiva? Cu cele trei incercari la care sunt supuse si pedeapsa primita in final de fata babei?

Dar cine s-a gandit ca povestea clasica poata fi spusa si altfel, cu multa muzica, dans si voie buna, cu personaje jucause si costume ingenioase, cu participarea copiilor si a parintilor din sala?
Cine a mai fost la spectacolele sustinute de Teatrul Zurli stie ca cei mici devin personaje si se implica activ in spectacol. Canta, danseaza si ajuta la finalul fericit al povestii.

Duminica, 10 martie, Teatrul Zurli asteapta toti copiii sa isi aduca parintii la o adaptare plina de umor a povestii Fata babei si fata mosneagului, pusa in scena la Clubul Taranului, din cadrul Muzeului Taranului Roman.

Teatru_zurli

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.


Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre