Cursuri de arta pentru copii Case de hartie

/ / Modificat: 2014-02-14
Cursuri de arta pentru copii Case de hartie

Cursuri de arta pentru copii Case de hartie

Centrul de arta MORA


Intr-o noua locatie, cu o noua identitate, redefinita, reinventata, Galeria MORA este acum reasezata in cadrul noului Centru de Arta MORA, pe Bvd Regina Elisabeta nr. 30

Avand constiinta artei ca parte a unui intreg, Centrul de Arta MORA este un spatiu dedicat creativitatii in orice domeniu, un spatiu dedicat dialogului dintre arta si alte tipuri de initiative creatoare, proces in care se regasesc atat momente  de gratie, cat si drumuri abrupte, cu transformari surprinzatoare.

Curs de arta pentru copii 2014


Cu varste cuprinse intre 4 -10 ani
Case de hartie – corpuri de iluminat

Durata: 4 saptamani
Cursul cuprinde 2 grupe si este alcatuit din 4 sedinte a cate 2 ore, incepand cu data de 8, respectiv 9 martie.

In fiecare sambata, respectiv duminica, intre orele 10:00 - 12:00, cu o pauza de 15 min.

Grupa I (sambata) – 8, 15, 22, 29 martie 2014
Grupa II (duminica) – 9, 16, 23, 30 martie 2014

Inscrierile se fac: la telefon 0723 310 911 (intre orele 10:30 – 17:00) sau in scris la adresa de e-mail: cursuri.galeriamora@gmail.com

Costul cursului, care include materialele folosite, este de 200 RON. Taxa pentru rezervare a locului va fi de 100 lei pentru un curs si o veti putea plati prin virament bancar in contul Asociatiei din Pod. Plata integrala se face in prima zi de curs la Centrul de Arta MORA.

Pe parcursul celor patru saptamani de lucru, copiii vor crea un corp de iluminat realizat din case de hartie tridimensionale, decorate si pictate in stilul personal al fiecaruia.

Lampadarul  din hartie va deveni obiect de  decor, proiectand umbre si lumini pe zidurile in camerei copiilor  intr-o atmosfera magica.

Casele suspendate pot fi folosite in orice camera dand intimitate si originalitate spatiului.
Cu fiecare etapa de realizare a corpului de iluminat, copiii vor invata tehnici noi, diferite care ii vor ajuta sa construiasca, sa picteze sau sa coleze, intr-un mod unic, liber. Copiii sunt incurajati sa aduca diferite bucati de hartie din reviste vechi. ambalaje de cadouri sau pungi de hartie.

Cursul este organizat astfel incat sa:

dezvolte creativitatea, spontaneitatea si abilitati artistice
incurajeze comunicarea si lucrul in echipa
faciliteze insusirea unor tehnici de exprimare artistica (desen, culoare, colaj, volumetrie)
ilustreze jocul cu diverse materiale, existente de obicei in mediul apropiat
determine satisfactia realizarii unei lucrari finite si implicit cresterea increderii in sine.

Case_de_hartie
Predarea cursului se face de catre absolventi ai Universitatii de Arta Bucuresti, cu pregatire pedagogica. Materialele necesare desfasurarii cursului (cu exceptia celor care tin de individualitatea fiecarui copil) sunt puse la dispozitie de Centrul de Arta MORA.

Parintii au obligatia sa aduca si sa ia copiii de la galerie la orele stabilite, sa completeze un formular cu informatii despre copii (alergii, sensibilitati) si sa isi dea sau nu acordul pentru fotografierea copilului in timpul cursurilor.

Centrul de arta MORA ofera apa plata. Copiii sunt rugati sa nu vina cu bauturi carbogazoase. Este indicat sa isi aduca o mica gustare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Ateliere arta copii

Articole recomandate

Citeste si despre