Clasic e fantastic - Cum sa intelegem opera, la Ateneul Roman

/ / Modificat: 2016-02-09
Clasic e fantastic - Cum sa intelegem opera, la Ateneul Roman

Asociatia Culturala Flower Power invita Copiii La "Clasic E Fantastic"

Clasic e fantastic-Cum sa intelegem muzica, este un proiect initiat in 2010 de muzicologul Cristina Bohaciu Sarbu, in colaborare cu Asociatia ”Clasic e fantastic”.

Proiectul este dedicat educatiei artistice a copiilor si tinerilor, ajutandu-i pe acestia sa inteleaga muzica, in sala de concert, alaturi de muzicieni profesionisti. Copiii si tinerii au ocazia, datorita acestui proiect, sa descifreze muzica, sa descopere biografiile marilor muzicieni ai lumii, dezvoltandu-si astfel perceptia artistica si imbagatindu-si cultura. 

In acest an, Asociatia Culturala Flower Power, care are drept scop incurajarea si sprijinirea educatiei artistice a copiilor si tinerilor, s-a alaturat promovarii acestei initiative importante, invitindu-i pe copiii care participa la proiectele asociatiei, pe parinti, profesori si pe toti  cei interesati de arte, sa participe la acest ”curs practic” de muzica, care se desfasoara intr-un spatiu pe care orice copil il descopera cu mare emotie-Ateneul Roman.

Primul concert din 2016, desfasurat in cadrul proiectului ”Clasic e fantastic” va avea loc, duminica 21 februarie la Sala Mare a Ateneului Roman,orele 10.00.

Cum sa intelegem opera. Povestea barbierului din Sevilia (Rossini)

barbierul_din_sevillia

Almaviva: Marius Olteanu

Bartolo: Radu Isacescu

Rosina: Geanina Munteanu

Figaro: Daniel Filipescu

Basilio: Iustinian Zetea

La pian: Ieronim Buga

Regia: Razvan Georgescu

Comenteaza: Cristina Sarbu

Impreuna cu artistii invitati la acest eveniment si muzicologul Cristina Sirbu, copiii vor descoperi opera Barbierul din Sevilia. 

Clasic E Fantastic-Cum Sa Intelegem Opera-Duminica, 21 Februarie, Ateneul Roman

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre