BookLand te asteapta in Gold Plaza, ca sa ai cu ce!

/ / Modificat: 2013-03-18
BookLand te asteapta in Gold Plaza, ca sa ai cu ce!

BookLand te asteapta in Gold Plaza, ca sa ai cu ce!


A doua oprire pe harta BookLand este centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare. Intre 19 si 31 martie, iubitorii de carte baimareni sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.

Ai cu ce te lauda?


Vino si tu in Caravana BookLand, ca sa te inarmezi cu cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mai frumoasa si conversatiile mai interesante.  

"Gold Plaza a imbratisat cu drag ideea revenirii Caravanei BookLand la Baia Mare. Pe fondul interesului centrului nostru comercial de a oferi clientilor nostri o gama completa de servicii si produse, ne simtim onorati si in acelasi timp incantati sa putem contribui la realizarea acestui proiect. Targul de carte-muzica-film-jocuri este primul astfel de targ organizat de catre centrul nostru comercial si printre putinele actiuni de gen organizate in orasul nostru. Speram ca va aduce un plus de culoare ofertei noastre, ca va fi primit cu mare interes de baimareni si nu in ultimul rand, speram sa incurajam astfel organizarea cat mai multor activitati de gen pe plan local" ne-a povestit Raluca Grebenisan, marketing manager Gold Plaza.

"Anul acesta, BookLand va incerca sa vina si mai aproape de prietenii sai! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire mai accesibile si mai populare si am pregatit momente distractive-culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor vizitatorilor nostri: de la cel mai mic pana la cel mai mare", spune Mihaela Petrovan, initiatorul proiectului BookLand.

Baia_Mare_2012

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand.  Alatura-te si tu cu un LIKE!

Despre BookLand

Caravana BookLand


Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 3-a editie, prezent pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro


BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro - portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bookland Carti copii

Articole recomandate

Citeste si despre