BookLand revine cu drag la Brasov!

/ / Modificat: 2012-11-27
BookLand revine cu drag la Brasov!

Incepand de marti, 7 august, Caravana BookLand isi asaza pentru prima data tabara, in Piata Sfatului din Brasov. Cel mai cool si prietenos targ de carte din Romania le-a pregatit booklanderilor brasoveni un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. BookLand va face sa ploua cu oferte de carte si multe surprize culturale in Piata Sfatului!

bookland_brasov2012

"Pentru noi este o bucurie sa gazduim acest eveniment, mai ales ca, pentru prima, data, BookLand va cobori in strada, intre oameni, si nu oriunde, ci chiar in Piata Sfatului. Acest eveniment este o confirmare a statutului orasului nostru, de important centru de cultura al Romaniei. Am sprijinit si vom sprijini in continuare toate evenimentele culturale, mai ales cele care aduc cultura in mijlocul oamenilor. Ii asteptam pe brasoveni si pe turisti, ca timp de aproape o saptamana, incepand cu 7 august, sa petreaca clipe placute in compania cartilor", a declarat George Scripcaru, Primarul Municipiului Brasov.

Brasov_bookland

"Suntem nerabdatori sa ne intoarcem la Brasov, unde ne-am facut multi prieteni cu ocazia editiei trecute. Publicul brasovean ne-a primit la prima editie cu caldura si entuziasm. Suntem siguri ca si de aceasta data va fi la fel si ne vom distra excelent impreuna." – Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.


Euvintage.ro si Bookletta vin la Brasov, impreuna cu BookLand BookLand!


Euvintage.ro va expune la BookLand in Unirea Shopping Center Brasov o colectie de piese vestimentare unice si interesante, care pot fi achizitionate de catre pasionatele de fashion. Banii obtinuti din vanzarea oricarei hainute vor fi folositi pentru a dota biblioteca fundatiei "Noi citim". Tot la BookLand veti gasi si celebrele gentute Bookletta, pentru a fi mereu in pas cu moda.

Ia-ti portia de cultura in Unirea Shopping Center Brasov!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Targ pentru copii si parinti

Articole recomandate

Citeste si despre