Atelier de desen Phantasmagoria

/ / Modificat: 2014-03-26
Atelier de desen Phantasmagoria

Atelier de desen Phantasmagoria

Atelierul de desen pentru copii de 4-7 ani intitulat Phantasmagoria se desfasoara in ziua de sambata, 29 martie 2014, orele 11.00 – 13.00, la Anaid Art Gallery, Str. Slobozia nr. 34.


Atelierul este inspirat de expozitia de desen Phantasmagoria semnata Raluca Arnautu, curator Diana Dochia, deschisa in perioada 6 martie – 5 aprilie si inclusa in seria de evenimente 10 ani de arta contemporana la Anaid Art Gallery 2004 – 2014.

Cunoscuta publicului prin obiectele de mari dimensiuni din expozitia Zoolandia din 2012, in cadrul aceleiasi galerii, Raluca Arnautu continua sa uimeasca si sa fascineze vizitatorul cu o serie impresionanta de desene.

Phantasmagoria reuneste lucrari care ilustreaza personaje din basme si legende, cum ar fi lupul, balaurul, vulturul, ursul polar, pestele sau pisica, prin intermediul unor colaje interesante, ce contureaza o lume in care realitatea si visul se impletesc. Absolventa a Universitatii de Arte din Bucuresti, sectia grafica, Raluca Arnautu isi extinde mereu domeniul de activitate prin abordarea unor metode si tehnici noi in arta contemporana romaneasca.

Locatie: Anaid Art Gallery, Str. Slobozia nr. 34 (langa Rondul Cosbuc / Piata Regina Maria)

Taxa participare (include materialele folosite): 20 lei / copil (parintii care participa au acces gratuit)

Inscrieri: angelica@globalmindscape.ro, 0724 083 932 (Angelica Iacob)

Atelierul este realizat de Global Mindscape in parteneriat cu Anaid Art Gallery

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Ateliere arta copii

Articole recomandate

Citeste si despre