Idei de cadouri de Craciun pentru prescolari

/ / Modificat: 2011-12-19
Idei de cadouri de Craciun pentru prescolari

Toate magazinele abunda in aceasta perioada de jucarii si oferte pentru cadourile de Craciun ale celor mici. Copilul tau a ajuns deja la varsta prescolara si este destul de greu de multumit doar cu o carticica sau o zornaitoare amuzanta. Iata cele mai bune idei de cadouri pentru prescolari, care sunt nu numai distractive, ci si educative sau benefice in dezvoltarea lor!

Foto: womanaroundtown.com

Laptop educativ pentru juniori

Daca micutul tau a implinit 3 anisori, atunci poate avea propriul lui laptop. Tanjeste de ceva timp la laptopul sau calculatorul pe care il folosesti tu, iar acum este ocazia perfecta sa aiba si el propria "jucarie". Laptopul Oaki Oac are peste 20 de activitati educative (numarar, citit etc.) si jocuri distractive pentru micutul tau.

laptop_educativ_pentru_juniori

Pret: 89 lei

Bestkids.ro

Joc electronic My life

Era digitala sau electronica isi pune accentul si in lumea celor mici. Pe langa laptopuri, telefoane si Ipad-uri pentru copii, joculetul electronic "My life" devine atractia principala a oricarei fetite in tendinte.

Ii ofera ocazia sa devina responsabila asupra vietii unui personaj creat de ea. O incurajeaza sa se poarte cu respectivul personaj ca un parinte grijuliu - trebuie sa il ingrijeasca, hraneasca, distreze si sa se joace cu el pentru ca acesta sa supravietuiasca.

Este un joculet conceput in special pentru fetite, iar varsta potrivita pentru el este 5 anisori.

Joc_electronic_My_life

Pret: 199 lei

Bestkids.ro

Bucatarie miniaturala pentru copii

Ca e fetita sau baiat, nu are importanta! Atat timp cat vezi ca este pasionat mereu de ce faci tu in bucatarie si vrea sa te ajute, inseamna ca este o activitate care ii face placere. Cine stie? Poate are si talent si merita sa i-l cultivi, facandu-i cadou o bucatarie miniaturala.

Bucataria Cuisine Bon Apetit este ultramoderna si echipata cu tot ce ii trebuie micutului tau si este ideala pentru 3 ani +, deoarece ii ajuta sa fie creativi si le dezvolta indemanarea.

bucatarie_miniatura
Pret: 210 lei

Nichiduta.ro

Puzzle din lemn

Puzzle-ul din lemn Melissa si Doug este alcatuit din piese cu forme geometrice pe care micutii intre 3 si 6 ani trebuie sa le asambleze intr-o imagine compacta.

Exista o multime de beneficii ale puzzle-urilor asupra copilului, contribuind la dezvoltarea miscarilor fine, a coordonarii mana-ochi si a perceptiei vizuale. In plus, le pune creativitatea si imaginatia la lucru si ii ajuta sa-si dezvolte indemanarea.

puzzle_copii_1

Pret: 32 lei

Emag.ro

Set de pictura pentru copii

Varsta prescolara este ideala pentru a incuraja si stimula primele talente ale micutului. Daca ai un copil pasionat de desen si colorat, atunci un set de pictura Winnie the Pooh este cadoul ideal de la Mos Craciun. Contine 3 pensule, canvas 30x40 cm, 1 paleta pentru culori acrilice, 12 tuburi de culori de baza.

set_de_pictura

Pret: 69.95 lei

Mamiko.ro

Locomotiva Thomas

Nu exista baietel care sa nu fie fascinat de trenuletele si locomotivele Thomas. Este timpul sa-si intregeasca colectia cu prima locomotiva cu aburi radiocamandata.

Pe langa faptul ca poate fi controlata de la distanta, cu ajutorul telecomenzii, jucaria scoate si sunete haioase, asemanatoase celor pe care le face un tren: pufaituri, scartait de frane, sunet de motor si este dotata si cu melodia din desenele animate.

locomotiva_thomas_cu_telecomanda

Pret: 200 lei

Jucariidejucarii.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri craciun copii Cadouri copii Craciun copii Jucarii copii Idei cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre