Concert de Craciun cu si pentru copii

/ / Modificat: 2010-12-23
Concert de Craciun cu si pentru copii

Adina Chis, Alex si Iasmina Saraj te invita joi, 17 decembrie, ora 15:00,la Teatrul "Tandarica", la un Concert de Craciun si o dubla lansare de album: "Fulgul calator" – Adina Chis si "It's Christmas" – Alex si Iasmina Saraj. Invitati in spectacol: copiii Bimbam si grupul de dans Elyritm de la Palatul Copiilor.


Adina Chis, Alex si Iasmina Saraj te invita joi, 17 decembrie, ora 15:00,la Teatrul "Tandarica", la un Concert de Craciun si o dubla lansare de album: "Fulgul calator" – Adina Chis si "It's Christmas" – Alex si Iasmina Saraj. Invitati in spectacol: copiii Bimbam si grupul de dans Elyritm de la Palatul Copiilor.


Aniversarea celor 10 ani impliniti in noiembrie, ii aduce Adinei Iasmin Chis o mare bucurie, lansarea celui de-al 5-lea album individual. Titlul albumului este inspirat de melodia Fulgul calator, a tanarului compozitor Catalin Dascalu, pe versuri de George Popovici. George Popovici mai semneaza versurile a inca 5 melodii de pe acest album, compuse de Virgil Popescu, Adrian Ordean, Jolt Kerestely si Enrico Fanciotti.Dupa ce in 2009 a reusit sa obtina doua premii intai la festivalurile internationale Eurokids-Pompei si DoReMi – Porretta Terme-Italia, cu alte doua melodii de Virgil Popescu, in 2010 Adina spera ca va repeta performanta cu melodia Iarna vesela sau trista, semnata de aceiasi autori.

Nu in ultimul rand, Adina a adaugat pe acest album si un cantec minunat primit in dar de la remarcabilul Temistocle Popa, melodia Ninge de Craciun.

Fulgul calator, voiajeaza printre inregistrarile Adinei din perioada 2007-2009, lasandu-va sa ghiciti pe alocuri care dintre melodii sunt cantate cand Adinuta avea 7-8 anisori (cum ar fi Vino la noi Mos Craciun sau I saw mommy kissing Santa Claus) sau ce melodii tocmai au fost inregistrate.

Impreuna sau in competitie, Alex Saraj si Adina Chis, la cei 10 ani ai lor, se pot lauda cu o experienta demna de invidiat in lumea musical-artistica.

Si cum Iasmina - surioara lui Alex este o fetita la fel de talentata si indragostita de muzica, era inevitabil ca cei trei sa ajunga impreuna pe scena.

Datorita pasiunii si talentului, cariera solistica a Iasminei a prins foarte repede contur. Doar in anul care a trecut, ea a obtinut 4 locuri intai, la concursurile: Fulg de nea, Mamaia copiilor, Cerbul Copiilor, MiniStar Ciresar si un trofeu la festivalul Andantino. Putin mai mica decat Alex, la cei 8 anisori, Iasmina demonstreaza tuturor ca drumul ei este muzica si scena.

Si cum era firesc, cei doi frati, Alex si Iasmina, isi lanseaza primul lor album. Este un album predominant cu colinde clasice de iarna din repertoriul international, minunat acompaniate si de backing-vocals-urile lui Virgil Popescu. Melodia Let it snow atrage atentia in mod deosebit, intrucat ii aduce chiar mult mai mult impreuna pe Virgil si Alex, intr-o interpretare inedita.

Melodiile Vine Mosul si E Craciunul, incredintate de compozitorul Catalin Dascalu celor doi protagonisti, echilibreaza perfect albumul.

Vino sa fredonezi alaturi de Adina, Iasmina si Alex cantece noi sau clasice de iarna, de pe albumele Fulgul Calator si It’s Christmas la super show–ul incarcat de spiritul sarbatorilor de iarna, surprize de tot felul si multa veselie, din 17 decembrie, ora 15:00 la Teatrul Tandarica-Bucuresti.

Afla mai multe pe www.bimbam.ro.

10 decembrie 2009

Album It's Christmas, Iasmina si Alex 

1. Let it snow! - Jule Styne / Sammy Cahn (2:15) – Virgil Popescu si Alexandru Saraj

2. We wish zou a Merrz Christmas – Traditional (1:47)  – Iasmina Saraj

3. E Craciunul – Catalin Dascalu / Catalin Dascalu (3:31) – Alexandru Saraj

4. Jingle Bells - James Pierpont (1:51) – Iasmina Saraj

5. Winter Wonderland - Felix Bernard / Dick Smith (2:20) – Alexandru Saraj

6. Vine Mosul (3:18)  - Catalin Dascalu / Catalin Dascalu  – Iasmina Saraj

7. Kling Glockhen - Traditional / Karl Enslin (1:43) – Iasmina Saraj

8. Rocking around the Christmas Tree - Johnny Marks (1:57) – Alexandru Saraj

9. Feliz Navidad - Jose Feliciano / Marian Stere (2:49) – Iasmina Saraj

10. Happy New Year! Benny Goran, Br Andersson, Bjoern K. Ulvaeus (4:23) – Alexandru Saraj

Album Fulgul Calator, Adina 

1. Flgul calator – (M: Catalin Dascalu/ T: George Popovici) – 3 :04        

2. Ghetutele fericite – (M: Adrian Ordean / T: George Popovici) - 2 :43

3. Stelute de zapada – (M: Enrico Fanciotti / T: George Popovici) - 3 :22

4. Vino la noi Mos Craciun – (M: Dumitru Lupu  / T: Mala Barbulescu) -  3 :02

5. X-Mass Alphabet  – (M: B.Kaye  / T: J. Loman) – 1 :55

6. Iarna vesela sau trista – (M: Virgil Popescu / T: George Popovici) – 3:17

7. I saw mommy kissing Santa Claus – (M/T : T. Connor) - 2 :31

8. Concert de Craciun – (M: Jolt Kerestely / T: George Popovici)  - 2:43

9. Mos Craciun soseste-n oras – (M: H. Gillespie/F.Coots / T: Marian Stere)  - 2:47

10. Omul de zapada – (M: Adrian Ordean / T: George Popovici) - 3 :01

11. Ninge de Craciun – (M/T : Temistocle Popa) - 2 :15

12. Mos Craciun cu plete dalbe – (Traditional) - 2 :38

Piesele 1, 6, 9, 10, 11, 12 sunt cele inregistrate anul acesta.

Fulgul calator, Iarna vesela sau trista si Omul de zapada nu sunt legate de simbolurile sarbatorilor de Craciun.

Celelalte melodii sunt inregistrate de Adina anul trecut.


Articole recomandate

Citeste si despre