Cadouri de Craciun pentru fetite! Afla ce isi doresc sa primeasca!

/ / Modificat: 2015-12-16
Cadouri de Craciun pentru fetite! Afla ce isi doresc sa primeasca!

Mai este un pic pana vine Mos Craciun si niciun parinte nu vrea sa lase pe ultimul moment cumpararea jucariilor pentru copii!

Fetitele stiu exact ce vor de la Mos Craciun si de aceea va prezentam cele mai frumoase cadouri pentru micile printese!  

Doh Vinci

Doh_Vinci

Oglinda, oglinjoara... Cine e cea mai talentata fetita din tara? Aceasta oglinda are un loc special in care poti pastra lucrurile dragi, pe care poti sa le decorezi cum iti place. 

Foloseste cele 4 tuburi Deco Pop, instrumentul de sculptat si dispozitivul de stilizat din acest set pentru a adauga floricele, spirale si alte detalii frumoase. 

Setul include o oglinda reala si un sertar in care sa tii obiectele pe care le-ai decorat. Fii creativa si lasa-ti imaginatia la joaca in cele mai frumoase forme 3D cu setul DohVinci "Oglinda, oglinjoara"!

FurReal Friends 

star_lily_fur_real_friends

Prietena ta cea mai buna, StarLily, vrea sa porniti impreuna in aventuri  nemaintalnite! StarLily este un unicorn prietenos cu un corn minunat care se aprinde in diferite culori! Cu cat te joci mai mult cu ea, cu atat devine mai puternica si iti va raspunde mai mult. 

Ai grija de ea, ofera-i gustarea preferata, impleteste-i si aranjaza-i parul. Ea vorbeste in limba romana! Aventurile tale vor fi mereu spectaculoase cu StarLily! Te poti juca cu StarLily si in aplicatie! 

Cu cat te joci mai mult, cu atat primesti mai multe talismane. Impreuna puteti umple Copacul Dorintelor cu talismanele primite! Oare una dintre dorinte va fi sa fiti cele mai bune prietene pentru totdeauna?

Littlest Pet Shop 

Littlest_Pet_Shop

"Festivalul Animalutelor" este cel mai mare eveniment din oras, iar simpaticele animalute se pregatesc în culise pentru marele spectacol! Setul include peste 100 de piese, inclusiv accesoriile Deco Bits, un covor rosu si abtibilduri. 

Podeaua se extinde ca sa ai mai mult loc de joaca, podiumul te ajuta sa surprinzi intreaga distractie, iar cu cele 6 scene unice poti spune povesti diferite!

Include 2 animalute exclusive, foaie autocolant, 36 accesorii Deco Bits, 31 de accesorii la moda pentru animalute. Pentru mai multa distractie si in mediul virtual, scaneaza codurile de pe animalute in aplicatia LPS Your World!

Monopoly Frozen

Monopoly_Frozen

Vei fi incantata sa incerci acest joc tematic Monopoly Junior Disney! Jocul de tranzactii imobiliare intalneste puterea zapezii si ghetii, in acest joc Monopoly conceput special pentru copiii care iubesc povestile.

Calatoreste alaturi de Anna, Elsa și Olaf  prin Arendelle si cumpara proprietati magice!

My Little Pony 

My_Little_Pony

Castelul este locul perfect pentru a te juca alaturi de poneii tai preferati! Figurinele Printesa Celestia si Spike Dragonul (figurina de colectie) sunt gazdele celor mai frumoase petreceri de la castel. 

Acest turn al distractiei are 3 etaje si un lift care sa duca toti poneii (vanduti separat) la etajul al doilea si al treilea. Si orice ponei poate urca singur pe treptele care duc la tron. 

Setul include peste 40 de accesorii pentru camerele castelului (dormitor, baie, camera de ceai, de studiu, balcon si camera tronului), lift manual, mobila, 2 imagini de fundal si diadema. Distractia continua si in aplicatia My Little Pony, unde poti scana codurile de pe ponei si accesorii.

Play Doh

Play_Doh

Descopera un mod cu totul nou de a te juca! Poneiul Rainbow Dash are nevoie de ajutorul tau ca sa arate cat mai bine! 

Modeleaza cea mai lunga coama in culorile curcubeului si decoreaz-o cu accesoriile pe care le creezi cu ajutorul matritelor, inclusiv cu semnele distinctive ale poneilor. 

Contine 6 cutii de pasta de modelat Play-Doh si o foarfeca. Poneiul tau favorit va arata superb cu ajutorul tau!

Mos Craciun te asteapta in magazinele: Carrefour, Cora, Smyk, Varuna, Maxi Toys, Kaufland, DinoLand, Auchan, Kidsco, Diverta, Carturesti, Selgros, Metro, pentru a cauta jucaria perfecta pentru fetita ta!

Daca nu ai timp sa ajungi in magazine, poti comanda on-line de aici: Carrefour,  Emag,  Noriel, Dinoland, Varuna.ro

Care este jucaria potrivita pentru fetita ta? Ce jucarie crezi ca i s-ar potrivi cel mai bine si de ce? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri craciun fetite Jucarii craciun fetite

Articole recomandate

Citeste si despre