• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Sam
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Sam

Dr. Sam, medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi in 1988, cu o bogata practica in specialitate (15 ani). A urmat cursuri de ultraspecializare in domeniul contraceptiei, ecografiei, termografiei (membru fondator al Societatii Romane de Termografie).

Doctorul Sam are o bogata experienta in...

Dr. Sam, medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi in 1988, cu o bogata practica in specialitate (15 ani). A urmat cursuri de ultraspecializare in domeniul contraceptiei, ecografiei, termografiei (membru fondator al Societatii Romane de Termografie).

Doctorul Sam are o bogata experienta in terapia infertilitatii feminine, avand peste 200 de cazuri rezolvate cu succes.

obstetrica-ginecologie

Cabinetul de obstetrica si ginecologie Dr. Sam

Opinii utilizatori

Dr. Sam este cel mai bun doctor
De Ionela Stanciu pe 21 Septembrie 2011

Iulia, esti interesata de tarifele practicate de dr. Sam si pana acum nu ti-a raspuns nimeni. Depinde ce probleme medicale ai. Eu de ex. am tompele infundate. Prima oara cand am fost la Dr. Sam mi-a facut o ecografie si o verificare a trompelor (sa vada daca sunt permeabile) care m-au costat 288 ron si o curatare a uterului (fara operatie; doar cu anestezie) care m-a costat 500 ron. Avand in vedere ca trompele sunt infundate, am facut ulterior 6 sedinte de instilatii care au costat 600 ron toate (o instilatie costa 100 ron). In afara de aceste costuri mai trebuie sa-ti cumperi tratamentul pentru instilatii care costa aprox. 110 ron pentru toate cele 6 sedinte de instilatii. In total pe mine m-a costat 1.500 ron. Bineinteles ca difera de la o pacienta la alta. Sunt paciente care trebuie sa faca doar 3 sedinte de instilatii, altele 6 sau poate mai multe. Concluzia este ca nu te costa mult si crede-ma, merita. Dr. Sam este un medic extraordinar. Devotat meseriei, atent, explica pe intelesul fiecaruia. Nu intalnesti in alta parte un doctor caruia sa-i pese atat de mult de paciente si sa acorde atat de multa atentie fiecarui caz in parte. Si trateaza toate pacientele la fel. Nu exista VIP-uri la dansul sau tratament preferential. Toate pacientele sunt importante. Eu sunt din Bucuresti si merg la dumnealui la Iasi de aprox. 3 luni. Si nu renunt la dr. Sam.

Costuri
De Simion Iulia pe 29 August 2011

Vad numai opinii de bine despre dr Sam din Iasi. Puteti mentiona si niste tarife la intreventiile facute de dlui? Pt ca nici la clinica nici pe pagina dlui nu am gasit aceste mentiuni. Multumesc.

Dr. Sam
De Chelariu andrada pe 07 Mai 2011

Si eu l-am cunoscut astazi pe domnul Dr. Sam. Acum 2 zile la Spitalul Cuza Voda am fost diagnosticata cu chist ovarian hemoragic stg d 3cm, evident nu mi-au dat tratament decat flamxin, ptr inflamatie, urmand sa revin luni la un consult la Cuza Voda, dar am apelat la dr Sam si mi-a spus ca nu este vorba de nici un chist, de fapt am fost la ovulatie si mi s-a spart un ovul si lichidul ramas imi provoaca acele dureri, dar cu supraveghere si tratament voi trece peste asta. Ii multumesc din suflet, e un doctor care intredevar iubeste meseria si o face cu drag, vi-l recomand cu incredere. Dr. Sam profeseaza la Profesmed, Iasi.

Dr. Sam
De Anamaria pe 14 Martie 2011

Dupa ani buni de mers pe la medici in sfarsit am auzit de domnul dr. Sam si intr-o zi am hotarat sa merg la dumnealui si vreau sa va spun ca acum nu mai am nicio problema din punct de vedere ginecologic. Este un medic foarte bun, poti vb deschis cu dumnealui, are rezolvate sute de cazuri, deci vi-l recomand cu placere. Lucreaza la un cabinet Profesmed langa policlinica Sf. Spiridon.

Dr. Sam
De Ichim laura pe 01 Februarie 2011

Ma numesc Laura, am 36 ani, sunt din Iasi, as vrea sa va marturisec ca de 10 ani m-am tot chinuit sa fac copii, am mers la dr. ginecologi foarte buni din Iasi. am facut tot felul de investigatii etc, dar nimic, sincer cu parere de rau mi-am pierdut vremea, imi pierdusem toate sperantele. Ii multumesc lui Dumnezeu ca l-am intalnit pe dr. Sam, dupa 4 luni de zile am ramas insarcinata in urma unui tratament cu instilatii, sincer omul acesta mi-a adus lumina, implinirea sufleteasca tot ce e mai frumos pe lumea asta, acum am un baiat de 2 ani si jumatate, o minune de copil, ii multumesc domnului dr. Sam din toata inima.

Dr. Sam
De Bozkurt gema ana pe 30 Octombrie 2010

Este un doctor foarte bun.

Consulatatie
De Anca pe 13 Aprilie 2010

Costa 80 RON consultatia.

Dr. Sam
De Anutza_zuzzy pe 19 Februarie 2010

Cat costa o consultatie ginecologica? Multumesc

Contact Dr. Sam

Adresa

Tudor Vladimirescu, 36, Iasi, Iasi

Reper sc. A
Site www.drsam.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.