• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Sam
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Sam

Dr. Sam, medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi in 1988, cu o bogata practica in specialitate (15 ani). A urmat cursuri de ultraspecializare in domeniul contraceptiei, ecografiei, termografiei (membru fondator al Societatii Romane de Termografie).

Doctorul Sam are o bogata experienta in...

Dr. Sam, medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi in 1988, cu o bogata practica in specialitate (15 ani). A urmat cursuri de ultraspecializare in domeniul contraceptiei, ecografiei, termografiei (membru fondator al Societatii Romane de Termografie).

Doctorul Sam are o bogata experienta in terapia infertilitatii feminine, avand peste 200 de cazuri rezolvate cu succes.

obstetrica-ginecologie

Cabinetul de obstetrica si ginecologie Dr. Sam

Opinii utilizatori

Dr. Sam
De Dana pe 03 August 2014

Buna ziua, as dori sa stiu cat costa interventia facuta de dr. Sam?

Dr. Sam
De Georgiana pe 12 Iunie 2014

De curand am fost la clinica Profesmed si va pot spune ca am facut cea mai buna alegere. Va pot spune ca sunt foarte multumita deoarece am avut o problema si am rezolvat-o cu ajutorul domnului doctor Sam Ennab. Negii genital reprezentau o problema majora pentru mine. Din cauza acestei probleme nu mai aveam somn noaptea. Rezolvarea a constat in cauterizarea negilor. Un procedeu foarte simplu si fara durere care pur si simplu m-a scapat de nervi, tensiune si problem. Am intrat pe diverse forumuri cautand un raspuns sau o rezolvare pentru problema pe care o aveam si nu am dat decat de niste leacuri babesti care nu faceau decat sa ma amageasca. Intr-un final am auzit de aceasta clinica la care si domnul doctor lucreaza si am mers imediat la el. Este un PROFESIONIST! M-a ajutat enorm! MULTUMIRI domnului doctor!

Costuri
De Rmimi pe 27 Mai 2013

Buna ziua! Am vazut dupa data postarii ca ati fost de curand la Iasi la dr. Sam. Puteti sa-mi spuneti niste preturi mai actuale ale acestor interventii, consultatii?

Dr. Sam
De Dumi1978 pe 04 Mai 2013

Buna ziua! Am ajuns si noi la Dr. Sam dupa ce, timp de doi ani am incercat sa avem un copil. Ultima solutie care ni s-a oferit a fost FIV, deoarece pe HSG trompele apareau infundate. Am refuzat si dupa cautari l-am gasit pe D-nul Dr. sam. Am urmat procedura specifica de desfundare a trompelor si la 2 luni de la desfundarea lor sotia a ramas insarcinata. Acum avem 8 saptamani de sarcina gestationala si totul merge bine. Multumim si pe aceasta cale D-nului Dr. Sam!

Dr. Sam
De Miha pe 21 Septembrie 2012

Spune-mi, te rog, ai ramas insarcinata cu ajutorul domnului doctor?

Dr. Sam
De Ana Toma pe 03 Septembrie 2012

Este adevar ca Dr. Sam este cel mai bun si eficient doctor pe care il cunosc. Vi-l recomand cu mare, mare drag! Am ramas insarcinata la 38 de ani, doar cu ajutorul lui! Ii multumesc foarte mult!

Dr. Sam
De Anyy pe 03 Iulie 2012

Buna, sunt o fosta pacienta de-a dl doctor sam. De 5 ani imi doream un bebe si nu se intampla am fost pe la foarte multi medici dar nimeni nu stia care e cauza si totusi mi se recomandau anticonceptionale, avusesem menstruatie o data la cateva luni. Am aflat de la o prietena de dl dr. sam si am decis sa merg la dumnealui deoarece acea prietena ramasese insarcinata, iar povestea ei se asemana foarte mult cu a mea. Am ajuns la dl dr mi-s verificat trompele care erau infundate si mi-a demonstrat asta dupa care a urmat desfundarea lor si o sedinta de 6 instilatii cu pauza de 2 saptamani timp in care avusesem menstruatie care mie nu imi venise de 3 luni. La putin timp dupa instilatii am primit vestea cea mare 2 luniute pe testul de sarcina. Acum am o fetita voinica de 4 luni si 10 zile perfect sanatoasa. E lumina ochilor mei. Mereu am sa ma rog pt acest medic ca dzeu sa ii dea sanatate sa il mai tina in viata pentru a ajuta si alte persoane.

Ramona
De Roxana pe 28 Iunie 2012

Da, Ramona, imi pare rau pentru tine, sunt in aceasi situatie, ba mai rau in urma chiuretajului facut de dr sam, acea faimoasa desfundare fara taietura, acum am sinechie in urma caruia am sterilet, nici macar fiv nu pot sa mai fac acum. Eu am postat mesajul cu trompele desfundate si regret enorm pentru ca nu mi s-a spus niciun moment ca HSG poate fi bun, dar trompele nu. In urma histeroscopiei, pe care am facut-o dupa instilatii, s-a depistat ca orificiul tubar de la iesirea din uter nu functioneaza. Daca doresti putem discuta mai multe ID roxana.costan34.

Dr Sam
De Roxana pe 17 Mai 2012

La sfarsitul lunii ianuarie 2012 am fost diagnosticata cu 1 trompa blocata la capatul cu ovarul si una la capatul cu uterul, in luna februarie 2012 am fost la Iasi la dr. Sam care mi-a facut curatarea uterului si un numar de 9 instilatii. In mai 2012 am repetat HSG, diagnostic permeabile si proba cotte pozitiva ambele trompe. Vi-l recomand cu toata increderea pe dl dr. Sam care pe linga faptul ca este un doctor bun este si om.

Dr. Sam
De Ioio_78 pe 01 Mai 2012

Draga Ramona te inteleg ca esti suparata pt ca toti ne dorim un copil al nostru si este tare greu sa trecem prin incercarile la care suntem supusi. Faptul ca la tine tratamentul d-lui doctor Sam nu a dat rezultate nu inseamna ca este vina d-lui doctor. El a incercat tot ce se putea sunt convinsa. Uneori se intampla ca un tratament ce da rezultate la multe alte paciente sa nu reuseasca la tine. Exista si riscul asta atunci cand incepi un tratament. Si eu am trecut prin socul asta cu alt medic, inainte sa ajung la dr sam. Te felicit ca mergi mai departe si nu te dai batuta. Oricum eu cred ca este de apreciat un medic care-ti spune adevarul si nu te lasa sa-ti faci iluzii in continuare. Cat despre tarifele practicate de dr. sam eu ma declar foarte multumita. Nu sunt tarife mari, ba dimpotriva. Iar dr sam nu este genul de doctor care sa se gandeasca doar sa-si umple buzunarul de pe urma pacientelor. Dr. Sam este un doctor extraordinar, pasionat de meseria lui. La nici un alt medic nu am vazut aceste calitati. Aspectul financiar este foarte important pt noi cele care mergem constat la medic pentru a reusi sa avem un copil al nostru. Iti doresc din toata inima sa ti se implineasca visul si sa nu te dai batuta niciodata. Atata timp cat incerci exista speranta.

Contact Dr. Sam

Adresa

Tudor Vladimirescu, 36, Iasi, Iasi

Reper sc. A
Site www.drsam.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.