• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Sam
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Sam

Dr. Sam, medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi in 1988, cu o bogata practica in specialitate (15 ani). A urmat cursuri de ultraspecializare in domeniul contraceptiei, ecografiei, termografiei (membru fondator al Societatii Romane de Termografie).

Doctorul Sam are o bogata experienta in...

Dr. Sam, medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi in 1988, cu o bogata practica in specialitate (15 ani). A urmat cursuri de ultraspecializare in domeniul contraceptiei, ecografiei, termografiei (membru fondator al Societatii Romane de Termografie).

Doctorul Sam are o bogata experienta in terapia infertilitatii feminine, avand peste 200 de cazuri rezolvate cu succes.

obstetrica-ginecologie

Cabinetul de obstetrica si ginecologie Dr. Sam

Opinii utilizatori

Dr. Sam
De Ioio_78 pe 01 Mai 2012

Buna Lili. Ai reusit sa te programezi la dr. Sam? Nr. de telefon pe care l-ai sunat este telefonul personal al d-lui doctor. Te poti programa sunand direct la clinica Profesmed din Iasi la nr. de telefon: 0232.213.226.

Dr. Sam
De Ramona pe 23 Martie 2012

Dr. Sam foarte bun dar n-am avut noroc sa-mi desfunde trompele m-a curatat de 2 ori pe uter am facut si instilatii, am mai dat si un pumn de banii si nu s-a intamplat nimic, spunandu-mi ca nu am nicio sansa sa se desfunde. Acum merg la un alt medic pentru instilatii, sper sa fie bine

Id dr Sam
De Oana pe 21 Martie 2012

Id-ul lui este: dr.sam89

As vrea o programare urgenta
De Lili pe 21 Martie 2012

Am sunat la nr 0744474496 si nu a raspuns nimeni. E telefon personal? La ce ora ar trebui sa sun ca sa nu deranjez si sa raspunda? As vrea urgent sa fac o programare sa aflu daca am sau nu trompele infundate. Astept un raspuns. Va multumesc din suflet!

Urgent
De Lili pe 21 Martie 2012

As dori sa fac o programare la dr. Sam pentru ca am citit mai multe opinii pe net de la diverse persoane si as vrea sa incerc si eu. Sunt casatorita de aproape 5 ani si nu avem bebe. Cum pot afla urgent un nr. de tel pt a face o programare ? Astept un raspuns cat mai repede. Multumesc anticipat.

Dr. Sam
De Elena pe 12 Martie 2012

Buna, si eu il recomand cu draga inima pe Dr Sam Iasi, este un om deosebit, un specialist excelent care are rezultate foarte bune pe sterilitate. Mie personal mi-a reusit ce nu au reusit alti in 10 ani in Bucuresti id elenapis2008 Elena

Trompe infundate
De Oana pe 10 Martie 2012

Acum 4 luni am fost diagnosticata cu trompe infundate. Eram disperata. Am fost la dr Sam , pe care il stiam de mai multi ani ca fiind un medic foarte bun, care mi a facut verificarea (costa 1 mil) . Acum cateva zile am fost la dumnealui si am gacut curatatea trompelor(costa 500 ron), peste cinci zile se face verificarea, instilatiile, care costa 100 ron fiecare.
Am foarte mare incredere in el, este un doctor foarte bun, la care vin paciente din toata tara si din strainatate. id ul lui este: dr.sam89. Contactati-l, nu o sa va para rau!

Dr. Sam
De Florentina ciubotaru pe 03 Februarie 2012

De mai bine de un am de zile l-am cunoscut si eu pe domul doctor Sam si de atunci ii port un respect deosebit. Munca lui da roade pentru ca munceste cu drag si e priceput in ce face. Se vede pe chipul dansului ca tot ce vrea e sa ajute. Indiferent de problema, e foarte intelegator si stie sa asculte cu indulgenta; si ce e cel mai important e ca toate ii reusesc. Si eu am progrest, mergand la dumnealui, si am descoperit ca exista si succes, nu doar infrangeri. Il recomand cu draga inima celor ce au probleme in domeniul.

Dr. Sam
De Anca pe 25 Noiembrie 2011

Dl. doctor este intr-adevar un doctor cu experienta, care stie sa vorbeasca cu pacientii si se arata interesat de starea ta de sanatate. Tarifele sunt intr-adevar mai mari decat alte cabinete pariculare, nu cu mult, dar eu va zic ca uitati de banii dati cand plecati cu inima impacata.

cel mai bun doctor
De Tereza pe 15 Noiembrie 2011

un om de incredere,cel mai bun doctor din iasi si tarife f mici

Contact Dr. Sam

Adresa

Tudor Vladimirescu, 36, Iasi, Iasi

Reper sc. A
Site www.drsam.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.