• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Sam
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Sam

Dr. Sam, medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi in 1988, cu o bogata practica in specialitate (15 ani). A urmat cursuri de ultraspecializare in domeniul contraceptiei, ecografiei, termografiei (membru fondator al Societatii Romane de Termografie).

Doctorul Sam are o bogata experienta in...

Dr. Sam, medic specialist obstetrica-ginecologie, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi in 1988, cu o bogata practica in specialitate (15 ani). A urmat cursuri de ultraspecializare in domeniul contraceptiei, ecografiei, termografiei (membru fondator al Societatii Romane de Termografie).

Doctorul Sam are o bogata experienta in terapia infertilitatii feminine, avand peste 200 de cazuri rezolvate cu succes.

obstetrica-ginecologie

Cabinetul de obstetrica si ginecologie Dr. Sam

Opinii utilizatori

Trompe infundate
De Daniela pe 24 Octombrie 2016

Buna,a fost cineva recent la dr Sam din Iasi?Preturi?

O stea care domină întunericul !
De Lungu Daniela pe 18 August 2016

Buna ziua!
Mă numesc Daniela sunt din Piatra-Neamt.Pot să vă spun ca pe 17.08.2016,am fost pentru prima dată la d-nul Dr.Sam si am fost surprinsă în mod extraordinar de plăcut.Spun asta, pentru că am avut prilejul mai înainte de toate,sa întâlnesc.
un medic care înainte de a face investigațiile necesare ,discuta cu orice pacient,încercând să învingă temerile fiecăruia si totodată explicând toate etapele care trebuie parcurse până la obținerea unor rezultate cât se poate de sigure în mod profesional.Toate investigațiile le face cu simt de raspundere,cu dăruire și cu înalt profesionalism,fara a pune în prim plan costul serviciilor.Domnul Doctor înțelege și asculta cu multă pasiune povestea fiecăruia,dupa care acolo unde consideră că pacientul se descurca mai greu financiar,chiar face si reducere.Va spus asta din propria experienta.Am întâlnit paciente pe forum care scriau despre repetarea investigațiilor,însă toata acesta procedura de desfundare a trompelor uterine presupune o serie de etape care trebuie aplicate și peste care nu se poate trece, pentru a obține rezultatele dorite.Dupa ce toți pasii au fost urmați,domnul doctor nu ocolește a spune fiecăreia care sunt șansele de a obține o sarcina.Va recomand cu multă încredere,sa apelati la serviciile dumnealui,si sa nu mai aruncați cu noroi în imaginea medicului,pentru ca așa avem ocazia sa pierdem adevărații specialiști și sa innotam cu greu in întunericul medicinei.

Desfundare trompe
De Laslau Andreea Elena pe 16 Noiembrie 2015

Foarte bine foarte bun, multa rabdare un inger care sper sa ajute in continuare multe femei care isi Forest un bebe, felicitari domnu doctor mult succes in continuare

lipsit de orice scrupule
De Nicoleta pe 21 Iunie 2015

Da....dezamagitor acest miraculos Dr Sam, serviciile lui, de care frica sa nu fi plecat cu vreo infectie acasa si felul lui de a fi ca om lasa cu mult de dorit. Va spun din proprie experienta ca si eu la fel, ca multe dintre voi, am apelat increzatoare fiind dupa mesajele pozitive postate pe diferite site-uri,intr-adevar promite multe la inceput,te face sa te simti bine, increzatoare, dar de fapt descoperi ca sunt aceleasi text si aceeasi metoda pe care o practica pe oricare dintre noi o aplica, iar dupa cateva sedinte, de fapt, pe el nu-l intereseaza decat banii si atat. Si credeti-ma, nu sunt putini, niciodata nu da o chitanta, au un chitantier fara nici o stampila pe el doar sa-l foloseasca pentru as-si numari banii la sfarsit de program....lisit de orice scrupule are nesimtirea de a cere o taxa in euro pentru succesul lui, neastaptand sa se vada rezultatele pentru care ai apelat la el.Concluzia este ca isi bate joc de un om in suferinta, profitunda-l la maxim, ca tu dar ai face orice penru avea copii . 1000 euro in mai putin de o luna am cheltuit cu acest dr Sam, iar rezulte in asteptare..Nicoleta din Botosani

Dr sam
De Sanzi pe 04 Aprilie 2015

Buna gorgiana,imi poti sp si mie te rog ce tia facut in legatura cu negii?

Aprecieri
De Hirgau daniela pe 27 Decembrie 2014

Si eu am terminat instilatiile la domnul dr. Sam si astept sa vedem cat noroc am sa mai fac un bebe. Sa ii dea Dumnezeu tot ce isi doreste pentru cum s-a purtat cu mine pentru toata munca si pentru intelegere. Dana din Botosani.

Dr. Sam - un medic de exceptie
De Diana B. pe 12 Noiembrie 2014

Va recomand cu cea mai mare incredere sa apelati la serviciile dumnealui, care, pe langa faptul ca este un foarte bun profesionist, are si "darul" de a fi un adevarat om, cu principii si calitati deosebite.

Nu multi medici pot avea harul dansului, de a te face sa te simti in siguranta, de a-ti da increderea de care ai nevoie. De prima data de cand ii treci pragul, te face sa te simti acolo ca acasa, si tot timpul are un raspuns si o rezolvare la toate. Am fost la dansul cu ambele trompe infundate si polipi pe uter.

Tin sa mentionez ca la prima instilatie nu a intrat nici macar 5 ml de lichid. Dupa o serie de proceduri, cumulate cu respectarea intocmai a indicatiilor dumnealui, la ultima histerosalpingografie rezultatul a fost asa cum mi-a zis de la inceput.

Exceptional ca si medicul! Erau perfect permeabile! Multumesc dr. Sam pentru dedicarea si implicarea de care dati dovada si cred ca cuvintele nu sunt de ajuns pentru a va aprecia intocmai la adevarata valoare!

Cost consulatie
De Ralu8128 pe 07 Noiembrie 2014

Buna seara! Sunt noua pe aici si sambata 15 nov am si eu programare la dr. Sam. Puteti sa-mi spuneti si mie cam care este costului primei consultatii?

Am o singura trompa, care trebuie desfundata si tratata si dnl dr. mi-a spus si de curatarea uterului.

Multumesc!

Aprecieri
De Hirgau daniela pe 11 Octombrie 2014

Buna, ma numesc Daniela si st din Botosani si am fost la dr. Sam azi pentru a doua oara si nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus ca deja trompa stanga este permeabila, cea dreapta am pierdut-o din cauza asteptarii prelungite, la mine cam 12 ani. Domnul dr. mia spus exact etapele ca sa nu ma sperii. La prima consultatie mi-a gasit polipi si trompa infundata, iar la a doua nu mi-a mai gasit nimic. Mi s-a introdus in trompa 30 ml de ser si a intrat fara probleme, imi amintesc ca la prima nici jumate de seringa nu a intrat. Era foarte bucuros de rezultat si noi la fel a mai spus sa sarbatorim , abia astept sa merg iar sambata.<br><br>Mi-au dat curaj mesajele de pe internet, iar cand il asteptam pe dr. Sam sa vina la clinica am vazut si un copil care astepta cu parintii lui si cand l-a vazut dnul Sam a spus ca el este o productie de a lui si m-am incurajat si mai tare. Sper sa obtin o sarcina si eu ca toate celelalte mamici deja.

Singura lumina intr-o mare de intuneric
De Smarandache anca pe 01 Septembrie 2014

Am ajuns la dr. Sam dupa ce am fost consultata, investigata de foarte multi ginecologi atat in tara, cat si in strainatate care nu au facut decat sa ma tot consulte si investigheze, cativa ani la rand, cheltuind o multime de bani, fara niciun rezultat. Cand imi pierdusem orice speranta am aflat despre acest mare om dr. Sam. In dr. Sam am gasit un foarte bun profesionist si in acelasi timp un om sufletist si de caracter. Va recomand din toata inima, tuturor femeilor care aveti o problema, nu mai pierdeti si voi ani din viata si adresati-va lui dr. Sam.

Contact Dr. Sam

Adresa

Tudor Vladimirescu, 36, Iasi, Iasi

Reper sc. A
Site www.drsam.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.