• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Gavril Parfene Caliopia

Dr. Gavril Parfene Caliopia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente obstetrica ginecologie.

Dr. Gavril Parfene Caliopia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente obstetrica ginecologie.

ginecologie- LMH

obstetrica - ginecologie

Clinica Medlife

luni: 12:00 - 16:00;
marti: 12:00 - 16:00;
miercuri: 12:00 - 16:00;
joi: 12:00 - 16:00;
vineri: 12:00 - 16:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9446

Opinii utilizatori

un medic de nota 10+
De CRISTINA pe 23 Noiembrie 2010

un medic de nota 10+,o sa nasc cu dansa pe 26.12.2010

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Simona B. pe 04 Noiembrie 2010

Este un medic foarte bun. Am nascut cu dansa in 2008 prin cezariana de urgenta si totul a fost perfect. Baietelul meu este perfect sanatos, iar operatia nu prea se mai vede. Multumesc, doamna doctor.

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Lavinia Partenie pe 18 Octombrie 2010

Am nascut cu doamna dr. Parfene Caliopia pe data de 02.03.2010 prin cezariana deoarce baietelul meu a fost mai mare. Pe timpul sarcinii am fost foarte bine supravegheata de d-na doctor si am primit tratamentul necesar pentru a nu pierde sarcina (mai pierdusem o sarcina inainte fiind supravegheata de un doctor renumit de la spitalul Universitar). La sfarsitul sarcinii am facut si clexane, mi-a depistat si un diabet gestational. Nu am nicio problema dupa nastere, iar bebe este foarte sanatos.

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De NITU MIRELA pe 17 August 2010

Am nascut in octombrie 2006, iar pe toata perioada sarcinii am fost pacienta dr. Parfene (atunci lucra la Filantropia si era rezident). Am avut o sarcina complicata, rh negativ, contractii mereu, col deschis, cerclaj, mai pierdusem o sarcina la 6 luni cu ceva timp in urma. Imi raspundea la toate intrebarile, ma suna chiar ea ca sa vada cum ma simt, ceea ce putin medici fac acest lucru, nu bate apropos ca sa cotizez, stie sa vorbeasca bland cu tine si sa-ti spulbere temerile. O recomand tuturor. Este un medic care face cinste meseriei pe care o practica. II multumesc din suflet pentru ca impreuna am adus pe lume un super baietel.

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Ceausoaia gheorghita pe 29 Iulie 2010

Un om cu un suflet si cu o rabdare extraordinara, un medic cum nu am intalnit pana acum.

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Ioana Alexe pe 01 Iunie 2010

Un medic deosebit.

Contact Dr. Gavril Parfene Caliopia

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9447
021.209.40.30
Site www.medlife.ro
Email office@medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.