• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Gavril Parfene Caliopia

Dr. Gavril Parfene Caliopia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente obstetrica ginecologie.

Dr. Gavril Parfene Caliopia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente obstetrica ginecologie.

ginecologie- LMH

obstetrica - ginecologie

Clinica Medlife

luni: 12:00 - 16:00;
marti: 12:00 - 16:00;
miercuri: 12:00 - 16:00;
joi: 12:00 - 16:00;
vineri: 12:00 - 16:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9446

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Sosorina pe 23 August 2018

Am mers 2 ani la ea sa-mi urmareasca evolutia fibroamelor si sa-mi spuna ce sanse am sa raman insarcinata (40 de ani), a dat din umeri si mi-a zis "ah daca nu ati ramas pe cale naturala pana acum, aveti sigur o problema"...poate ca aveam ceva, cert este ca aceasta distinsa doamna dr nu a avut timp sa o descopere - ma trimitea direct la operatie sa scoata fibroamele si apoi mai vedem - cel mai probabil FIV (ies bani buni de la FIV, nu?) ca alte sanse nu prea am. Un an am plans si am renuntat la a mai face copii pana am ajuns la dr Andreea Enache de la Giulesti, care mi-a dat Fertilovit 35 plus, am luat din 5 apr si in aceeasi luna am ramas insarcinata - acum sunt in sapt 20.
Despre parerile bune pt aceasta doctorita cu ochi intr-adevar superbi (daca va duceti pt ochi frumosi - da, e o zeita!!!) pot sa spun un lucru - e f buna cand nu ai probleme adevarate, adica o sarcina usoara sau consultatii de rutina pt verificarea starii generale. Daca aveti probleme serioase, fie de infertilitate, fie diverse chestii ginecologice (fibroame, endometrioza, ovare cu probleme etc) mergeti la doctori adevarati - ii gasiti la Giulesti - dr. Ion Ionut, dr. Andreea Enache, dr Traian Enache etc.

NU RECOMAND
De Nu recomand pe 13 Martie 2018

In urma experientei neplacute, am ajuns la concluzia ca fie are anumite preferinte/ stari sau ii plac doar gravidele(uneori). Era foarte grabita, plictisita si falsa. Am mers la dumneaei pentru papanicolau, secretie, consultatie, inainte de a ramane insarcinata. Am rugat-o sa imi spuna toate analizele pe care trebuie sa le fac inainte de a ramane gravida. Mi-a dat cateva, banale, pe care mi le puteam alege singura de pe net. Am avut incredere si am ramas insarcinata. Insa la 4 saptamani sarcina s-a oprit din evolutie. Pentru ca eu aveam trombofilie! Nu inteleg de ce o lauda toata lumea!

Operatie chist ovarian
De Luca pe 11 Septembrie 2017

Pentru consult si operatie de chist ovarian

Recomand
De Georgiana pe 18 August 2016

Am nascut cu dansa acum doi ani si anul acesta voi naste din nou tot cu ea. Ambele sarcini cu riscuri si dansa a fost tot timpul foarte atenta si minutioasa. Este adevarat ca face ecografii mai multe decat alti medici, dar mie mi-a placut asta, m-am simtit in siguranta. Am vazut cu ochii mei ca munceste foarte mult, peste program si chiar in concediu. Este foarte aglomerata, tot timpul e coada la dansa si e greu de obtinut o programare. Poate de aceea e grabita uneori, dar aici e vorba si de politica spitalului care nu le lasa doctorilor deloc timp de urgente. Cu asemenea program, sa reusesti sa fii tot timpul cu zambetul pe buze cum este dansa este o performanta.

Nu Recomand
De Nu Recomand pe 05 Mai 2016

Este pregatita doar gravide. Cele alte afectiuni sa se fereasca de aceasta.

Nu Recomand
De Nu Recomand pe 05 Mai 2016

Asa este, desi am platit mult sa imi asculte povestea ,este foarte grabita, a raspuns la telefon de 2 ori in fata mea si a citit si un mesaj. I-am aratat analize. Raspunsuri superficiale nerelevante. Intrebari mai deloc in alta sfera a procreeraii decat in problema mea. Am ales-o doar pentru a-mi recolta o analiza pentru care asistentele sunt prea ocupate in medlife la programari pentru a o recolta. Inca o experienta neplacuta ca si cea de dinaintea dumneai tot la medlife. 10min e mult pentrut o consultatie, pareri diferite..stiinta ii depaseste pe multi...

Recomand
De Nina pe 26 Aprilie 2016

Mi-a urmarit sarcina si am nascut cu dumneaei. Daca ar fi sa rezum intr-un cuvant: ireprosabil. Este foarte atenta, amabila, rabdatoare, intotdeauna calma si vorbeste cu o siguranta care inspira incredere. A raspuns de fiecare data la telefon, chiar si in weekend . Eu ma speriam din orice si de fiecare data imi explica cu rabdare ce se intampla si incerca sa ma linisteasca. Spre finalul sarcinii imi stia dosarul pe dinafara.
Cat am fost internata a venit sa ma vada de multe ori (si in weekend) si a stat mult cu mine. Mi-a dat explicatii, indicatii, sfaturi care m-au ajutat foarte mult in perioada de dupa nastere.
O recomand fara rezerve.

Cea mai buna doamna doctor ginecolog!
De Amalia pe 13 Ianuarie 2016

Frumoasa, calma, amabila, implicata si isteata! Am nascut cu dumneaei si am numai cuvinte de lauda! S-a comportat exemplar si m-a ajutat sa aduc pe lume o minune de baiat. O recomand cu caldura tuturor mamicilor!

Un medic la care nu voi mai reveni!!!
De Iulia pe 19 Decembrie 2015

De unde atatea cuvinte de lauda pt acest medic? Poate ca o fi un medic bun, dar mie nu mi-a demonstrat asta, ci m-a lasat cu un gust amar! Aveam programare la ora 12, dar a avut o nastere si a ajuns pe la ora 2 jum. la cabinet. Nu m-am suparat ca am asteptat atata, ci pentru faptul ca era f grabita sa isi expedieze pacientii.
Imi facusem programare cu 2 saptamani in urma, dar intre timp a trebuit sa merg la un alt medic pt ca nu ma simteam bine. Cu teancul de analize facute, am venit la aceasta dna. dr. S-a uitat doar pe cateva foi.
Cam astea reiesea din analizele mele: infectie e-coli, gardnerela, hpv tulpina 42 si hipotiroidie autoimuna. I-am spus ca abia am luat rezultatele si ca nu le-a vazut medicul la care am fost. Singurul rezultat pe care l-a vazut medicul celalalt a fost gardnerela pt care a zis ca nu pot face acum tratament, ci dupa ce trec 3 luni de sarcina. I-am explicat asta si doamnei dr, iar ea m-a intrebat de ce nu vreau sa fac tratament, daca nu am incredere in rezultatul acela, sa repet analizele la ei. Nu zau? Erau facute cu cateva zile inainte. In fine...ea intelesese de fapt ca nu vreau sa tratez infectia urinara, ca refuz tratamentul etc.
Sunt insarcinata in 8 sapt si eram f speriata de infectiile astea, dar ea a tratat totul cu superficialitate. Nu s-a uitat pe toate rezultatele, a trebuit sa o rog eu de 2-3 ori sa se uite pe toate. Nu m-a indrumat cu nimic si nu m-a lamurit cu nimic. Mi-a facut doar o ecografie (care zic eu ca nu era neaparat necesara pt ca avea in fata poze cu ecografia de o sapt in urma 💰💰💰).
Mi-a bifat pe o fisa analizele pe care trebuie sa le fac (desi jumatate din ele le facusem deja, dar cum am mai zis, nu a avut rabdare sa se uite pe rezultatele mele).
Cu siguranta nu voi mai reveni la acest medic.
Mi se par f amuzante review-urile voastre pozitive, pt ca nu s-a purtat nicidecum asa, frumos, cum spuneti voi. Nu voia decat sa scape mai repede de pacienti, desi este vorba de o clinica privata mare, unde si preturile sunt pe masura! Regret ca mi-am consumat timpul si destui bani pe acest medic!

Dr. Caliopia Gavril Parfene
De Barbu Paula Mihaela pe 18 Iulie 2014

Un medic si om extraordinar! Ma bucur ca ne-am cunoscut! Am adus pe lume impreuna, doi copii sanatosi si frumosi. Cu drag, recomand!

Contact Dr. Gavril Parfene Caliopia

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9447
021.209.40.30
Site www.medlife.ro
Email office@medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.