• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Gavril Parfene Caliopia

Dr. Gavril Parfene Caliopia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente obstetrica ginecologie.

Dr. Gavril Parfene Caliopia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente obstetrica ginecologie.

ginecologie- LMH

obstetrica - ginecologie

Clinica Medlife

luni: 12:00 - 16:00;
marti: 12:00 - 16:00;
miercuri: 12:00 - 16:00;
joi: 12:00 - 16:00;
vineri: 12:00 - 16:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9446

Opinii utilizatori

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Diana_0899 pe 20 August 2012

Stie cineva daca dna dr. Parfene profeseaza si in spital de stat?

Toata admiratia si respectul
De Geanina Atitiene pe 17 Iulie 2012

Dna dr. Parfene este o raritate. O deosebesc profesionalismul si apropierea fata de pacienti. Simti ca ii pasa cu adevarat de problemele tale, are raspuns la toate intrebarile si un calm care linisteste pe oricine. Eu am nascut cu dumneaei in 2009 si acum ma pregatesc sa repet experienta. Toata stima si la cat mai multi astfel de doctori!

Un medic si un om extraordinar
De Raluca Vintila pe 27 Ianuarie 2012

Am nascut in Octombrie 2009 cu dna doctor, dupa o sarcina plina de probleme si nenumarate spitalizari, cel de-al doilea copil, o fetita pe care nu cred ca as fi avut-o daca nu ar fi fost dumneaei. Nota 10 pentru profesionalism, rabdare, minutiozitate si apropierea fata de pacient.

Extraordinara
De Simona balan pe 15 Noiembrie 2011

Am nascut in 2008 cu d-na doctor. E de-a dreptul extraordinara: o foarte buna profesionista, o prietena adevarata si foarte rabdatoare. Toata stima si dragostea pentru aceasta, cu adevarat, doamna.

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Raluca V pe 26 Mai 2011

Imi pare bine ca mai exista si astfel de medici in Romania. Sufletista, deschisa, calma si - cel mai important - de un profesionalism desavarsit. Aceasta este dna dr. Parfene!

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Visan madalina nicoleta pe 08 Aprilie 2011

Am nascut cu dr. Parfene Caliopia in decembrie 2008, o fetita sanatoasa. Un om deosebit si numai cuvinte de lauda la adresa dansei.

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Elena S pe 17 Martie 2011

Sunt pacienta dnei dr. Parfene Cliopia din anul 2008, iar in august 2010 am nascut prin cezariana un baietel frumos si sanatos. Dna dr este un medic extraordinar si un om deosebit care te asculta, se implica si iti explica de fiecare data, cu rabdare, tot ce ai de facut. O recomand cu toata inima si ii multumesc!

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Balica pe 01 Martie 2011

Dr. Parfene este un medic foarte bun nu numai pentru nasteri, este la fel de pregatita si pentru interventii chirurgicale ginecologice. Am suferit de putine zile histerectomie totala cu anexectomie bilaterala. Nu pot exprima in cuvinte modul de comportare, este o persoana deosebita si-i multumesc si pe aceasta cale, de altfel intregului colectiv (anestezie, cadre medii, auxiliare).

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Irina pe 27 Februarie 2011

Dr. Parfene este de nota 10. Am nascut in oct. 2009 cu dansa, cezariana de urgenta. Foarte draguta, minunata, ne-a salvat viata si mie si copilului meu. Operatia s-a inchis perfect si in timp foarte scurt, nu am avut traume in urma nasterii, copilul e perfect sanatos. O recomand cu toata incerederea. Este o super doctorita.

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Kora pe 08 Februarie 2011

Am nascut cu doamna dr. Parfene in februarie 2009, prin cezariana, si operatia abia se mai vede. Este un doctor de nota 10 si o persoana deosebita. Anul acesta voi naste cu ea si al doilea copil. Am recomandat-o si o recomand in continuare cu cea mai mare caldura.
Multumesc, dna. doctor!

Contact Dr. Gavril Parfene Caliopia

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9447
021.209.40.30
Site www.medlife.ro
Email office@medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.