• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Gavril Parfene Caliopia

Dr. Gavril Parfene Caliopia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente obstetrica ginecologie.

Dr. Gavril Parfene Caliopia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente obstetrica ginecologie.

ginecologie- LMH

obstetrica - ginecologie

Clinica Medlife

luni: 12:00 - 16:00;
marti: 12:00 - 16:00;
miercuri: 12:00 - 16:00;
joi: 12:00 - 16:00;
vineri: 12:00 - 16:00

Opinii utilizatori

Un medic pasionat si sufletist
De A.T pe 27 Noiembrie 2013

Am nascut pe 8 Septembrie cu Dna Doctor Parfene la Medlife Grivita. Am numai cuvinte de lauda pentru doamna doctor: pe langa faptul ca a stat aproape toata duminica cu mine in travaliu (am avut travaliu de 16 ore!), venea in fiecare ora sa verifice daca m-am mai dilatat. Eu mi-am dorit foarte mult sa nasc natural si mi-a respectat dorinta, a facut tot posibilul sa imi induca contractiile si sa ma dilat.

Din pacate, nu s-a putut si mi-a explicat foarte frumos ca trebuie sa facem cezariana in cele din urma, pentru ca asa este mai bine pentru copil. Nu mai spun de felul cum vorbeste (ca o mama, nu ca un doctor!), de felul cum iti explica si cum se apropie de tine. Dupa ce am nascut a venit in fiecare zi sa ma vada, sa ma intrebe cum ma simt si mi-a raspuns la toate cele 10000 de intrebari. Mai mult, intr-o zi a stat aproape 1 ora la mine in salon ca sa imi explice cum e cu alaptatatul, ce sa mananc, cum sa fac sport. Este o persoana foarte dedicata si daca ar fi sa fac 10 copii, cu ea i-as naste pe toti. Felicitari!!

Dr. Gavril-Parfene Caliopia - nota 10
De Maria F pe 27 Octombrie 2013

Am nascut luna trecuta cu d-na dr. Caliopia Gavril-Parfene. Mi-a inspirat incredere din prima clipa, este o persoana rabdatoare, foarte priceputa si iti explica tot ce se intampla. De multe ori am apelat-o telefonic si in week-end si mi-a dat indicatiile necesare de care aveam nevoie. O recomand cu incredere si caldura si va doresc o nastere la fel de usoara! Conditiile de spitalizare la MedLife au fost deosebite!

Maria

Dr Parfene
De Alexandra Dragan pe 06 Septembrie 2013

Pentru mine a fost si este un medic exceptional. A fost totul ok, sarcina dusa la termen. Cezariana frumoasa fara niciun fel de probleme. A fost alaturi de mine cu sfaturi medicale si nu numai si eu ii multumesc pentru ca este medicul care mi-a adus pe lume copilul.

Nastere
De Claudia pe 09 August 2013

Buna, imi pare rau pentru ceea ce ai povestit si ii doresc sanatate bebelusului dar ceea ce nu inteleg este de ce trebuie sa ii faci transplant de ficat?! Infectia cu Klebsiella se trateaza. Ma intreb, la ecografii totul era in parametri normal?! Niciodata nu s-a vazut nimic suspect?!

Nastere dr. Caliopia
De Claudia pe 08 August 2013

Pe cale naturala a nascut cineva cu dna dr. Parfene?!

Un medic minunat
De Luci pe 08 August 2013

Am nascut in ianuarie 2013 la Medlife cu D-na Dr. Parfene, este o persoana calda, comunicativa, iti transmite incredere. Cu toate ca am avut programata operatia cezariana (din motive medicale) pe 4 februarie, bebe nu a avut rabdare pana atunci, si pe 24 ianuarie m-am prezentat la spital la ora 20:00, si la ora 21:30 am nascut, D-na Dr. fiind foarte atenta si draguta.

Opinie despre dna Doctor Caliopia Parfene
De Mamica pe 07 August 2013

Dragi mamici,

Am nascut la Medlife anul acesta cu dna doctor Caliopia Parfene, prin cezariana. Pot spune ca am fost foarte nemultumita de dumneaei. Intr-adevar, dna doctor este amabila, draguta cu pacientele, insa cred ca aceste aspecte fac parte din politica de comunicare a clinicilor private.

Va spun pe scurt povestea mea. Bebelusul meu s-a nascut cu o infectie urinara puternica (Klebsiela) pe care nu stiu de unde a luat-o, daca a luat-o de la mine, nu stiu de ce nu am fost tratata de dna doctor de infectie urinara, desi mi-am facut numeroase teste care aratau ca trebuie sa repet analizele de urina (ulterior nasterii mi-am facut analize si nu s-a confirmat ca as fi avut infectie urinara), daca a luat-o din spital, nu stiu, nu vreau sa acuz fara dovezi.

Concluzia este ca bebe a avut aceasta infectie urinara si la cateva zile dupa nastere am fost transferati la Budimex pentru tratament cu antibiotice.
Ulterior, bebe a fost diagnosticat cu atrezie de cai biliare, a fost operat la 2 luni prin metoda Kasai si acum asteptam sa plecam in strainatate pentru a face transplant de ficatel.

Nemultumirea mea cu privire la dna doctor vine din lipsa capacitatii de a lua decizii in situatiile in care sarcina sau bebe prezinta riscuri.

Mi-am facut toate analizele si ecografille ca la carte, toate analizele inainte de a ramane insarcinata, inclusiv amiocenteza in timpul sarcinii si dna doctor in mod constant m-a asigurat ca sarcina este fara probleme.

Inainte de a naste, am mers la control pentru monitorizarea lui bebe (era intr-o vineri dupa-amiaza). Desi bebe nu se misca cum ar trebui, dna doctor mi-a spus ca putem astepta pana luni cu cezariana.

Am insistat si am spus ca eu sunt pregatita sa raman in spital ca sa nasc, insa dna doctor m-a trimis acasa si mi-a raspuns ca ramane pe luni si pana atunci sa mai vin pentru a-l monitoriza pe bebe.

Am stat cu stres in noaptea de vineri spre sambata, ma gandeam ca daca nu mai misca bebe si se intampla ceva cu el.

Astfel ca sambata dimineata la ora 7, eram la spital pt monitorizare. Noroc de dna doctor Valcan (era de garda) care nu m-a mai lasat sa plec dupa ce a vazut ca bebe nu prea se misca.

Astfel, am nascut sambata dimineata datorita deciziei dnei doctor Valcan si nu a dnei doctor C. Parfene.

Dupa cateva zile de la nastere am fost transferati la Budimex. Dna doctor C. Parfene a venit sa imi faca externarea cand salvarea era parcata si ne astepta sa plecam. Nu a binevoit sa vina cu macar 10-20 min inainte pentru a sta de vorba cu mine.

Cand mi-a dat foaia de externare (ieseam pe usa salonului) mi-a spus: Dvs sunteti bine. Da? Nu a fost tocmai o intrebare pentru a afla cum ma simt, ci doar o intrebare cu un raspuns pe care vroia sa il auda si bineinteles ca nu eram bine avand in vedere ca nu stiam ce are bebe, ca dupa 5 zile de la cezariana trebuia sa alerg cu bebe in brate, etc, etc.

Va sfatuiesc din tot sufletul sa nu va duceti la doamna doctor. Sunt medici in Medlife mult mai buni, doar daca sunteti absolut convinse ca nimic nu se va intampla cu bebe si cu dvs., iar dna doctor nu trebuie sa ia decizii.

Bineinteles ca este decizia fiecarei mamici, insa eu cu siguranta nu m-as mai duce la dna doctor Parfene.

Acum nici nu pot sa ma uit in ochii dumneaei, iar analizele ulterioare mi le-am facut la alti doctori din Medlife.

Nu are rost sa va descriu durerea pe care o port in suflet, momentele de spaima prin care am trecut si inca mai trec si de care imi aduc aminte de fiecare data cand intru in spitalul Medlife, inclusiv mirosul din spital imi starneste amintiri care ma fac sa plang de fiecare data desi incerc din rasputeri sa ma abtin.

Va doresc sa aveti parte de multa sanatate si voi, si bebelusii! Sa va bucurati de fiecare moment pe care il petreceti cu ei!

Ralu

Nastere dna Parfene
De Claudia pe 04 August 2013

Buna! Sunt insarcinata in 34 saptamani, in luna septembrie voi naste la Medlife cu dna dr Parfene, imi doresc sa nastere naturala, desi imi este teama si de nasterea naturala si de cezariana. Daca a nascut cineva cu dna doctor mi-ar placea sa imi impartaseasca din experienta. Multumesc!

Multumiri pentru Dna Dr Gavril Parfene Caliopia
De Ana pe 16 Iulie 2013

Dr. Gavril Parfene Caliopia este un medic exceptional. Imi supravegheaza sarcina si voi naste in luna August 2013. Este comunicativa, receptiva, implicata si cu zambetul pe buze iti raspunde la intrebari si iti da sfaturi utile.

Dr. Gavril Parfene Caliopia
De Sorin pe 15 Ianuarie 2013

Un om extraordinar! Sotia naste la Medlife Grivitei curand si am ales-o pe doamna doctor mergand pe instinctul sotiei, mi-a zis ca se simte in siguranta in prezenta ei si ca ii confera o stare de liniste si nu regret ca am facut aceasta alegere! Recomand cu caldura si suntem niste pacienti foarte pretentiosi! Toata stima!

Contact Dr. Gavril Parfene Caliopia

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.