• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical; maternitate

Dr. Constantinescu Camelia

Asist. Univ. Dr. Constantinescu Camelia, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie, chirurgie laparoscopica, planning familial, colposcopie.

Asist. Univ. Dr. Constantinescu Camelia, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie, chirurgie laparoscopica, planning familial, colposcopie.

obstetrica-ginecologie

Sectia II Obstetrica-Ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan si Centrul Medical Vital

021.330.31.91;
0788.372.645

Opinii utilizatori

Dr. Constantinescu Camelia
De Corina Avrigeanu pe 07 Martie 2010

Este o persoana deosebita si o profesionista in domeniul medical. Am foarte mare incredere in dansa, mi-a urmarit toata sarcina, voi naste in curand si nu am nici un pic de teama. O recomand cu incredere.

Dr. Constantinescu Camelia
De Anonim pe 06 Martie 2010

Sunt pacienta dumneaei si am o impresie foarte buna,merita sa o recomand si sigur nu gresesc.

Dr. Constantinescu Camelia
De Popescu constanta pe 22 Ianuarie 2010

Imi pare rau ca trebuie sa spun asa ceva, doamna dr este inumana, feriti-va de un asemenea dr., este un om fara pic de inima. Asemenea oameni nu trebuie sa aduca e lume micuti. Este inuman cum se poarta cu pacientele.

Dr. Camelia Constantinescu
De Alexandra pe 23 Decembrie 2009

Adriana,

Tu stii pe cineva care a nascut cu dansa? Vine la nastere? E tot asa de draguta si la nastere? Cum este la cabinet?
Multumesc si Sarbatori Fericite!

Medic ginecolog
De Adriana sartori pe 22 Octombrie 2009

Doamna doctor este o adevarata profesionista. V-o recomand cu incredere. Si eu sunt pacienta dumneaei si sunt foarte multumita.

Dr. Constantinescu Camelia
De Dana pe 22 Octombrie 2009

As dori sa stiu daca doamna doctor Constantinescu Camelia face cezariana la cerere si cam cat ar fi tariful. Va multumesc. Va rog sa raspundeti cat mai urgent, eventual sa imi dati un mail la h0tz0manu@yahoo.com.

Contact Dr. Constantinescu Camelia

Adresa

Dimitrie Cantemir, 23, Bucuresti, Sectorul 4

Reper bl. 3, parter, ap. 3
Telefon 021.330.31.91;
0788.372.645
Site www.cmv.ro
Email office@cmv.ro;
gaconst@zappmobile.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.