• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical; maternitate

Dr. Constantinescu Camelia

Asist. Univ. Dr. Constantinescu Camelia, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie, chirurgie laparoscopica, planning familial, colposcopie.

Asist. Univ. Dr. Constantinescu Camelia, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie, chirurgie laparoscopica, planning familial, colposcopie.

obstetrica-ginecologie

Sectia II Obstetrica-Ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan si Centrul Medical Vital

021.330.31.91;
0788.372.645

Opinii utilizatori

Dr. Constantinescu Camelia
De Gianina pe 06 Decembrie 2010

Cel mai bun medic pe care l-am intalnit pana acum ! O recomand pe doamna Dr. cu cea mai mare incredere!

Dr. Constantinescu Camelia
De Roxana pe 24 Noiembrie 2010

Un medic extraordinar, un om minunat. O recomand tuturor sau le doresc tuturor femeilor sa aibe parte de un medic la fel de bun ca dr. Constantinescu. Ii multumesc pentru tot. Ii multumim ca exista in viata noastra. Mulumesc.

Dr. Constantinescu Camelia
De Maria pe 01 Noiembrie 2010

Este un dr foarte bun. Poti vb cu ea, te asculta nu ca altii care te dau afara din cabinet. Eu am fost la dansa la Medical Vital si am fost tratata foarte bine.

Dr. Constantinescu Camelia
De Petronela pe 17 Septembrie 2010

Un medic foarte bun.

Dr. Constantinescu Camelia
De Narcisa pe 12 Septembrie 2010

Datorita acestui medic am reusit si eu sa devin in sfarsit mamica, dupa 7 ani de tratamente, in luna mai m-a ajutat sa aduc pe lume o fetita minunata si sanatoasa. Ii urez din suflet multa sanatate pentru bucuria care mi=a facut-o buria de a fi "mama". Multumesc doamna doctor.

Dr. Constantinescu Camelia
De Gianina Chirosca pe 15 August 2010

Este un doctor foarte bun. O recomand tuturor femeilor.

Dr. Constantinescu Camelia
De Roxana pe 28 Mai 2010

Este un medic exceptional. Bun profesionist. Fire deschisa, sincera, comunicativa. Iar preturile sunt acceptabile in comparatie cu alte cabinete particulare.

Dr. Constantinescu Camelia
De Andreea v pe 23 Mai 2010

O recomand cu incredere doamna doctor!

Dr. Constantinescu Camelia
De Lll pe 14 Mai 2010

Super.

Pentru Popescu Constanta
De Elena pe 31 Martie 2010

Pentru Popescu Constanta:

De ce spui ca e inumana? Te rog detalii. Sunt pacienta dansei de vreo 3 ani, am fost doar la cabinetul Vital, pana acum era ok, ca nu era asa mare aglomeratie, acum am observat ca sunt 2 doctori in paralel, trebuie sa te trambalezi de colo-colo pe holul acela, intr-un capotel transparent sa te vada toata lumea, ma inteseaza foarte mult impresiile despre ea, pana acum am fost multumita, e adevarat nici probleme grave nu am avut.

Contact Dr. Constantinescu Camelia

Adresa

Dimitrie Cantemir, 23, Bucuresti, Sectorul 4

Reper bl. 3, parter, ap. 3
Telefon 021.330.31.91;
0788.372.645
Site www.cmv.ro
Email office@cmv.ro;
gaconst@zappmobile.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.