• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical; maternitate

Dr. Constantinescu Camelia

Asist. Univ. Dr. Constantinescu Camelia, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie, chirurgie laparoscopica, planning familial, colposcopie.

Asist. Univ. Dr. Constantinescu Camelia, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie, chirurgie laparoscopica, planning familial, colposcopie.

obstetrica-ginecologie

Sectia II Obstetrica-Ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan si Centrul Medical Vital

021.330.31.91;
0788.372.645

Opinii utilizatori

Un doctor excelent
De Ternovetchi Cristina pe 18 Martie 2013

Cu dna dr. Camelia Constantinescu am nascut la spitalul Bucur. Este o dr. foarte buna care m-a asistat atat de-a lungul intregii sarcini cat si in timpul travaliului. Este o profesionista si are mare grija de pacientele sale. O recomand cu toata increderea oricui isi doreste un dr. ginecolog bun! Nu face parte din dr. care te cheama la cabinetul privat cat mai des (asta daca nu ai vreo problema cu sarcina) doar pentru a te stoarce de bani.

Un medic si un om de mare caracter si mare disponibilitate
De Dumitru Mihaela - Tandarei pe 21 Februarie 2013

Multumiri pentru modul in care m-ati tratat, atentia acordata si increderea pe care m-ati inspirat-o.

Recomandare
De DANIELA pe 20 Februarie 2013

Este un medic foarte bun. Am nascut doua fete cu dansa in 2001 si 2002. Nu am avut probleme absolut deloc. V-o recomand cu incredere ca fiind un medic exceptional.

Exceptionala
De Beatrice pe 19 Februarie 2013

Un medic foarte bun si un om minunat O recomand cu toata increderea. Ii multumim ca exista in viata noastra.

Dr. Constantinescu Camelia
De CRISTINA pe 19 Noiembrie 2012

Eu sunt pacienta d-nei dr. De aproape 20 ani. Nu am cuvinte de lauda pentru dumneaei, totul la superlativ.

Dr Constatinescu Camelia
De Adriana sartori pe 14 Martie 2012

Este un medic extraordinar, o recomand cu toata increderea. Eu sunt pacienta dumneaei de 11 ani si nu as schimba-o pentru nimic.

Super
De Vera pe 14 Noiembrie 2011

Nu vreau sa impresionez pe nimeni dar doamna doctor este o persoana pe care o admir si in care am incredere mai mult ca in mama si am sa va spun si de ce. Nu am fost pacienta dansei de la inceputul sarcinii sarcina mergea bine pana la un punct: triplu testul mi-a iesit risc marit la trisomia 21, normal doctora pe care o aveam mi-a dat trimitere sa fac amniocenteza la Medlife (care pe aceasta cale va zic sa-va feriti de acest spital)unde mi-a iesit ca fatul ar avea sindromul down. Am fost disperata m-am dus la doctora mea de atunci cu rezultatele si sfatul ei direct a fost sa fac intrerupere de sarcina desi la ecografii ,4D nu se observa nimic in neregula in varsta nu sunt am doar 24 de ani.La inceput am refuzat sa fac intreruperea de sarcina dar a doua zi am sunat-o si i-am zis ca m-am razgandit si dumneai a zis ca nu poate sa-ma mai ajute cu nimic ca nu ii da voie seful de sectie sa faca intreruperea de sarcina pt ca aveam deja 23 de saptamani.Pur si simplu m-a lasat balta.Intr-un final am ajuns la Bucur la doamna doctor s-a uitat peste analize si i s-a parut in neregula culoarea lichidului amniotic care mi s-a recoltat la Medlife(sagnioviolent)m-a pus si dumneai la ecograf si la fel nici un semn ca ar fii ceva in neregula atunci am decis sa repetam amniocenteza.Tin sa precizez ca a doua oara cand mi-a recolat dumneaei lichidul amniotic era deschis la culoare curat si mi-a recomandat un alt cabinet de genetica unde sa se analizeze.Rezulatul a fost unul socant atat pt noi parintii cat si pt dumneaei:copilul nu are sindromul down ci sindromul "y" are un cromozom in plus la sex ceea ce nu este nimic grav doar ca va fii mai inalt ca ceilalti copii de varsta lui si ca sunt sanse slabe sa nu poata face copii, dar nu este un lucru cert. Va dati seama ce am simtit atunci,ma gandeam la ce puteam sa fac daca nu o intalneam pe doamana doctor si imi sugera sa repet analiza, omoram un copil sanatos din cauza unor inconstienti(Medlife)si a unei doctore care pur si simplu nu a mai interesat-o sau a speriat-o rezultatul. Cu toata inima va spun ca este o doctora de nota o mie, conditiile de la cabinet sunt foarte bune, iar dumneaei este o persoana deschisa si abia astept sa aduc pe lume impreuna cu dumneaei un baietel. Multa sanatate!

Dr. Constantinescu Camelia
De Urano constanta corina pe 03 Noiembrie 2011

Sunt pacienta dansei si astept cu nerabdare sa aduc pe lume un baietel, este o dr care isi da interesul in tot ceea ce face. O recomand.

Dr. Constantinescu Camelia
De MARIUS MAMARA pe 28 Martie 2011

Profesionist desavarsit, dar si un om de exceptie! Alte cuvinte, consider, ar fi de prisos.

Dr. Constantinescu Camelia
De Maria c. pe 08 Decembrie 2010

Sunt pacienta dansei de aproape 10 ani si nu pot spune decat lucruri foarte bune despre dansa, inclusiv despre personalul pe care il are la cabinetul particular. Felicitari pentru felul cum reuseste sa ne faca sa ne simtim bine toate si sa ne dea incredere in noi.

Contact Dr. Constantinescu Camelia

Adresa

Dimitrie Cantemir, 23, Bucuresti, Sectorul 4

Reper bl. 3, parter, ap. 3
Telefon 021.330.31.91;
0788.372.645
Site www.cmv.ro
Email office@cmv.ro;
gaconst@zappmobile.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.