• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical; maternitate

Dr. Constantinescu Camelia

Asist. Univ. Dr. Constantinescu Camelia, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie, chirurgie laparoscopica, planning familial, colposcopie.

Asist. Univ. Dr. Constantinescu Camelia, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta ecografie, chirurgie laparoscopica, planning familial, colposcopie.

obstetrica-ginecologie

Sectia II Obstetrica-Ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan si Centrul Medical Vital

021.330.31.91;
0788.372.645

Opinii utilizatori

Super
De Lucia pe 05 Noiembrie 2014

Un doctor si un om exceptional in care poti avea incredere totala.

Un medic pentru toata viata.
De Kiss_andreea21 pe 01 Noiembrie 2014

Am nascut pe data de 28 septembrie 2014 la maternitatea Bucur cu Doamna Doctor Camelia Constantinescu prin operatie de cezariana gemeni (fata si baiat). Un medic excelent, ce iti ispira incredere si multa siguranta, o persoana calma ce te linisteste si te indruma indeaproape.

Nu recomanda analize inutile si costisitoare,se ocupa 100 % de pacient de la inceputul sarcinii pana la nastere si externare.

O recomand cu incredere, personal voi merge doar la dansa.

Va multumesc pentru tot.

Cristea Ioana Andreea.

Un om si in special un doctor deosebit!
De Soare Elena pe 14 Octombrie 2014

Sunt pacienta de peste 6 ani la doamna doctor, un om minunat care m-a ajutat sa am un copil, iar acum il astept pe al doilea. V-o recomand cu drag si cu cea mai mare siguranta.

Un Om si un Profesionist
De Anca Borcea pe 29 Septembrie 2014

Doua nasteri prin cezariana, doua fete minunate - prima nastere dupa 35 de ani. O persoana competenta si prevenitoare, o mana de artist. O respect si o indragesc.

Un medic de exceptie
De Aurelia Carabageac pe 21 August 2014

Eu sunt pacienta doamnei Dr Constantinescu de mai bine de 13 ani. Pot spune ca este o persoana deosebita, un medic de exceptie de o bunatate si o calmitate nemaipomenita. Am avut doua nasteri cu dansa, una normal iar cealalta cezariana. Are votul meu de incredere intotdeauna.

Un om minunat si medic profesionist
De Avrigeanu Corina pe 11 Iulie 2014

Am nascut 2 copii cu doamna doctor. Am tot respectul pentru dansa. Este un adevarat profesionist, am mers cu toata increderea si as merge oricand pe mana ei. O iubesc pur si simplu!

Consultatie dna dr Constantinescu
De Petruta pe 05 Martie 2014

Ma poate primi dna doctor Constantinescu la cabinet fara recomandare?

Multumesc frumos,

Dr. Constantinescu Camelia
De Dinu mariana pe 18 Octombrie 2013

Este un medic foarte bun. O recomand cu toata increderea. Ii multumim ca exista in viata noastra. Multumiri din suflet pentru modul in care m-ati tratat, increderea pe care m-ati inspirat.

Un medic foarte bun
De Raluca pe 21 August 2013

Urmeaza sa nasc al doilea copil asistata de dna. dr. Constantinescu, la maternitatea Bucur. Este un medic extraordinar, care mi-a inspirat incredere si siguranta inca de la inceput. Nu te pune sa faci analize inutile, nu te cheama la control decat lunar, daca sarcina este fara probleme, raspunde la telefonul personal. O recomand cu incredere.

Dr. Constantinescu Camelia
De Chilom Adina pe 10 Iunie 2013

Un foarte bun medic si un om de exceptie.

Contact Dr. Constantinescu Camelia

Adresa

Dimitrie Cantemir, 23, Bucuresti, Sectorul 4

Reper bl. 3, parter, ap. 3
Telefon 021.330.31.91;
0788.372.645
Site www.cmv.ro
Email office@cmv.ro;
gaconst@zappmobile.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.