• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Constantin Roxana
66 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Roxana

Dr. Constantin Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Constantin Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

ecografie obstretica-ginecologie, mamografie,
obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Dr. Constantin Roxana
De Cristina pe 07 Iunie 2012

Dragele mele, asa am crezut si eu la inceput, ca este un medic extraordinar, dar m-am inselat! Am avut o sarcina cu probleme, datorita colului meu scurt constitutional si aceasta minunata doamna mi-a parut un om deosebit prin faptul ca era foarte comunicativa si parea implicata in cazul meu. Am sperat ca ma va ajuta sa duc sarcina pana aproape de termen prin cerclajul colului uterin si am avut mare incredere in ea. Dar, din pacate, fiind un medic foarte slab pregatit si fara experienta in sarcini dificile, mi-a gresit cerclajul si din vina ei era sa pierd copilul. Asa ca, va rog din tot sufletul, daca aveti o sarcina grea nu o alegeti pe ea sa va monitorizeze evolutia si nici gand de diverse interventii. Eu am reusit sa ajung acasa cu copilul sanatos, dupa ce am stat in spital 3 luni dupa nastere si asta datorita unor medici extraordinari dintr-un spital de stat. Regret enorm ca am ales-o pe ea si ii multumesc in acelasi timp bunului Dumnezeu ca ne-a fost alaturi si ne-a ajutat sa trecem peste toate momentele critice din aceasta perioada. Va rog ganditi-va de mai multe ori atunci cand decideti asupra medicului care sa va fie alaturi pe tot timpul sarcinii si cu care sa nasteti. Aceasta minunata dna doctor, m-a abandonat atunci cand a realizat ca mi-a gresit cerclajul si asta s-a intamplat cand aveam 25 saptamani. Ma gandesc ca cele ce au trimis comentariile de mai jos nu au avut sarcini grele, poate ca este ginecologul ideal pentru acelea care nu au nevoie de monitorizare si nici de interventii. Ramane la latitudinea voastra ce decizie sa luati, dar inca o data va spun, am scris aici foarte foarte pe scurt, tocmai pentru a trage un semnal de alarma. Nu as vrea sa mai treaca nimeni prin ceea ce am trecut eu si copilul meu, din cauza neprofesionalismului acestui medic: Constantin Roxana.

Dr. Constantin Roxana
De Gina paun pe 28 Mai 2012

Un medic de exceptie, cum rar mai intalnesti in spitalele din Romania.

Raspuns
De Melly pe 25 Aprilie 2012

O gasesti pe doamna doctor la clinica particulara Medlife. Suna si poti sa-ti faci o programare,in felul acesta poti sa ajungi mai repede la dansa. Doamna doctor este tanara, are in jur de 38 ani.

Date contact
De Baba alexandra pe 20 Aprilie 2012

Ar putea cineva sa-mi lase nr. acestei doamne dr? Este cumva tinerica?

Dr. Constantin Roxana
De Dumitrita Ion pe 06 Aprilie 2012

Doamna doctor este o persoana de incredere, care se poarta exceptional cu orice femeie, chiar daca este foarte ocupata. Ceea ce m-a impresionat la dansa este ca lasa balta toate problemele, si pe cele personale, pentru a ajuta o pacienta aflata in pericol. Am vazut o asemenea situatie si asta spune tot! Personal, ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.

Dr. Constantin Roxana
De Mimi pe 06 Aprilie 2012

Un medic exceptional, care mi-a salvat viata.

Dr. Constantin Roxana
De ANDREEA V pe 21 Februarie 2012

Sunteti un ingeras. Tudor are 2 ani si Katerina 5 luni. Va iubim cu toata inima!

Dr. Constantin, cel mai bun medic si om
De Alina pe 10 Februarie 2012

Multumesc doamnei Dr. Roxana Constantin pentru minunea din viata mea Rares Marius, am un baietel sanatos de 4 ani care a venit pe lume datorita ei dupa ani de chin, nenorocita de un alt medi ginecolog care mi-a paralizat fetita la nastere, acum are 8 ani. Dansa m-a convins sa mai fac un copil si m-a asigurat c-o sa fie un copil sanatos, multumesc pentru tot ce a facut pentru mine, Domnul sa-i dea sanatate sa se bucure de baietel cum ma bucur si eu. Mii de multumiri!

Pur si simplu perfect
De Zev Stancu pe 28 Noiembrie 2011

Multe multumiri, niciodata nu voi putea sa va multumesc indeajuns.

Dr. Constantin Roxana
De KaRiNa pe 16 Septembrie 2011

In 3 cuvinte: omenoasa, eficienta, profesionista! Ii multumesc pentru ceea ce a facut pentru mine, pentru ca mi-a redat speranta unei vieti normale.

Contact Dr. Constantin Roxana

Adresa

-

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.