• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Constantin Roxana
66 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Constantin Roxana

Dr. Constantin Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Constantin Roxana medic specialist obstetrica - ginecologie.

ecografie obstretica-ginecologie, mamografie,
obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Intrebare
De Ellena pe 14 Iunie 2019

Doamna doctor Roxana Constantin mai este in prezent la maternitatea Polizu? Ma intereseaza nasterea la acest spital, nu Sanador! Dragi mamimici, voi unde ati nascut cu dansa? Ast raspunsul, multumesc!

Cel mai bun medic !!
De Daniela pe 17 Aprilie 2018

Doamna Doctor Roxana Constantin este cel mai bun si profesionist medic ginecolog din toate timpurile !!!!! O recomand cu cea mai mare incredere , un inger de om !!!

O recomand cu incredere
De Cristina pe 16 Martie 2018

Dna doctor Constantin Roxana m-a urmarit in sarcina si am nascut natural cu dumneaei. Este o persoana devotata meseriei si foarte rabdatoare. Am doar amintire si emotii placute legate de ea.

❤️
De Lucia Miu pe 14 Ianuarie 2018

Cea mai buna doctorița !!! Recomand cu încredere .

Abc
De Alexandra pe 22 Decembrie 2017

Buna seara ,îmi puteți spune după cât timp își fac efect anticoncepționalele ?

Un om si un medic extraordinar!!
De Madalina pe 10 Februarie 2017

Am ajuns la usa Dnei Dr dupa un churetaj incomplet efectuat de un renumit medic de la Regina Maria, in urma unei sarcini oprite in evolutie la 9 saptamani.
Pe langa faptul ca m-a primit peste programari avand in vedere situatia mea disperata - aveam uterul plin de resturi - a doua zi m-a si programat pt al doilea chiuretaj.
Mi-am dorit f mult sa ajung la dansa dupa ce de la foarte multi cunoscuti am auzit numai cuvinte de lauda vizavi de profesionalismul, devotamentul, priceperea si omenia acestei doamne si azi ma bucur din tot sufletul ca am intalnit-o. Voi ramane cu siguranta pacienta dumneaei , la cata incredere mi-a transmis dupa interventie si consulturile ulterioare.

vreau sa fiu mamica
De Diana pe 26 Iunie 2016

As vrea sa stiu daca cu mlădițe de zmeura ajuta sa ramai gravida. ?

Un medic excepțional si un om deosebit
De Catalina Podoleanu pe 01 Februarie 2016

Deși veneam după mai multe probleme si am avut o sarcina mai dificila , am simțit o pe dna doctor mereu alături de mine . La orice problema ma făcea sa fiu încrezătoare si sa trec peste toate paznicilor care ma apucau. După ce am născut aproape imi părea rău ca nu o sa o Mai văd așa des. După familie, ea a fost cel mai important om din viața mea in perioada sarcinii. Ii multumesc

Un medic nemaipomenit
De Laura pe 08 Noiembrie 2015

Am nascut si al doilea copil tot cu dansa in oct 2015, tot prin cezariana. La nici o luna de la operatie cicatricea arata f bine. Desi nu mai avea contract cu maternitatea unde am vrut sa nasc, a venit dupa mine si am nascut acolo unde mi-am dorit. Venea zilnic special sa ma viziteze. O recomand cu toata caldura!

Un medic de incredere
De Adina pe 29 Octombrie 2014

Locuiesc in strainatate si am fost la doamna doctor in vara pentru un control de rutina dupa o sarcina pierduta. Mi s-a parut un medic de incredere care m-a linistit si m-a facut sa sper din nou. Acum sunt insarcinata in 16 saptamani si incerc sa iau legatura cu dansa pentru a veni in tara la un control. Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon sau adresa de e-mail? Sunt disperata sa iau legatura cu dansa ca sa ma asigur ca totul este bine. Va multumesc anticipat!

Contact Dr. Constantin Roxana

Adresa

-

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.